Stranieri aradeni

Arădeanul Țucudean, cea mai importantă „achiziție” a lui Dan Petrescu: „Sper să reușim să-l punem pe picioare din punct de vedere fizic”





Dan Petrescu a anunțat că cea mai importantă veste a începutului de sezon este revenirea la antrenamente a arădeanului George Țucudean, unul dintre cei mai buni marcatori din Liga 1, din ultimii ani.

„Pentru mine e bine că am semnat prelungirea, am mai multă liniște și sper să duc la final acest contract. E bine să ai continuitate la echipele la care te simți bine, iar eu m-am simțit mereu bine la Cluj. Îmi doresc mult să putem face transferuri, dar avem un lot valoros, chiar dacă a plecat Culio, iar el e o pierdere incredibilă. Avem unele nume pregătite pentru transferuri, în cazul în care interdicția se va ridica. Țucudean e cea mai importantă achiziție din această iarnă, chiar dacă nu s-a mai antrenat și nu a mai jucat. Arată bine, l-am văzut, sper să reușim să-l punem pe picioare din punct de vedere fizic”, a spus Dan Petrescu, preluat de digisport.ro.

George Țucudean a avut două intervenții la inimă

Țucudean, ajuns la 28 de ani, a suferit două intervenții chirurgicale la inimă. După ultima, atacantul a luat decizia să ia o pauzăm chiar dacă medicii își dăduseră acordul să evolueze.

În stagiunea precedentă, George Țucudean a fost golgheterul Ligii 1, cu 16 goluri. În acest sezon, George a adunat doar 9 meciuri, 3 ca titular, marcând două goluri.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button