Arhivă articole

Trei jucători din Țara Zărandului deschid calea spre un parteneriat Academia Brosovszki Ineu – FCSB

De luni, trei produse ale Academiei Brosovszky vor ajunge în curtea celor de la FCSB. Este vorba despre fotbaliștii Ineului, Radu Șerban (născut în anul 2003), Darius Dănilă (2004) și Balasz Buza (2005). Primul este fundaș central, iar ceilalți doi mijlocași centrali și vor fi însoțiți la București de Cristian Sculici, antrenorul divizionarei a patra din Țara Zărandului. „Ideea este să demarăm un parteneriat oficial cu Academia celor de la FCSB. Înțelegerea verbală există, doar că ea trebuie concretizată și scriptic. Cei trei fotbaliști vor rămâne două săptămâni la București, urmând ca antrenorii de acolo să decidă dacă îi păstrează sau nu”, spune Sculici.

Până una alta, colaborarea cu Universitatea Cluj s-a concretizat prin al doilea transfer. După Dennis Mâneran și Alberto Țica a devenit oficial mijlocașul „șepcilor roșii”, Adrian Falub intenționând să-l ia în cantonamentul primei echipe. Pentru ambii fotbaliști, Academia Brosovszky a păstrat 30% din drepturile federative. Un al treilea fotbalist ineuan din curtea clujenilor, Darius Jurj, e împrumutat până în vară, când se va lua o decizie defintivă în ceea ce-l privește. Între timp, „U” a pus ochii și pe Alex Gavrilaș, care – probabil – va pleca și el la Cluj.

2
5

3 comentarii la articolul: “Trei jucători din Țara Zărandului deschid calea spre un parteneriat Academia Brosovszki Ineu – FCSB

  1. La UTA nu se prea cauta fotbalisti din judet! Mai bine de pe alte meleaguri. Fiecare grupa de juniori are cel putin 5 jucatori adusi din alte judete, unele chiar 14-15 astfel de cazuri! Si cand te gandesti ca din judet au aparut multi fotbalisti, un exemplu fiind Gaica, chiar din Ineu!

   4

   2
   1. Explicatia este foarte simpla : UTA fiind condusa din umbra de catre Sany Meszar – patronul lui Atletico Arad – cum sa-si promoveze el tinerii fotbalisti decat prin UTA ? Chiar daca spre exemplu un club de fotbal din judetul Arad ar avea un fotbalist pe un anumit post in echipa mult mai bun decat elevul de la Atletico, domnul Meszar nu-si va pune piedica singur si desigur va alege elevul sau de la Atletico !!! In acest caz fotbalul aradean pierde foarte mult !!!

    1

    1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.