UTA Arad

UTA recapitulează principiile tactice în compania juniorilor U19





După patru zile de antrenamente, combinate cu testele medicale și fizice, liderul Ligii a 2-a intră pe teren pentru primul amical al iernii. Locația, terenul „Motorul”, mâine, cu începere de la ora 11, în compania echipei de juniori mari a clubului, aflată și ea pe primul loc în seria de Vest a Ligii Elitelor.

Probabil, Laszlo Balint va apela și la noutățile iernii, fundașul Crișan și mijlocașul ofensiv Jebari. Dacă Stancu a recidivat și rămâne de văzut cât va lipsi de pe gazon, Ciucur și Pușcaș sunt bine, însă rămâne de văzut dacă vor apărea pe teren mâine dimineață. Bineînțeles, Coulibaly și C. Rus sunt indisponibili. „Folosim jocul de sâmbătă ca pe un antrenament, în care vom recapitula puțin principiile tactice pe care le-am lucrat în sezonul de toamnă. A fost o săptămână de readaptare la efort, în care am făcut și vizitele medicale, am dat și un test fizic, iar acum e momentul să începem să trecem în revistă și partea tehnico-tactică”, a spus antrenorul   „Bătrânei Doamne”, care-i va utiliza și pe Pașcu și Gavrilă, fotbaliști din grupa adversarului de mâine, care încă nu au debutat în Liga 2-a.

De cealaltă parte, Sandu Gaica și Adi Ungur nu vor putea conta fundașii Haloș și Vidican, dar nici pe mijlocașul Răzban. Și pentru tinerii fotbaliști, reveniți la antrenamente luni, e primul test al iernii.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button