Baschet

Arădencele se deplasează la Satu Mare pentru a inversa raportul de forțe!





Cel mai interesant meci al etapei cu numărul doi din grupa A a Ligii Naţioanale la baschet feminin se va juca la Satu Mare. Echipa locală şi FCC Baschet Arad se vor duela duminică seară, de la ora 18, la sala LPS, iar partida va putea fi urmărită LIVE VIDEO pe baschetarad.ro

În acest moment, CSM-ul e a doua în clasament cu un bilanț de 4 victorii și o înfrângere, în timp ce arădencele se clasează pe locul 3, cu trei meciuri câștigate și două pierdute. Practic, echipa antrenată de Manuel Rodriguez va juca o „carte” importantă, poate chiar decisivă, în lupta pentru ocuparea locului doi la finalul sezonului regulat şi, implicit, accederea directă în semifinalele întrecerii interne.

„Am mare încredere în jucătoare, le simt motivate şi dornice de a da totul pentru un succes important în economia clasamentului. O victorie în deplasarea de la Satu Mare ar însemna enorm pentru moral şi perspectiva unei medalii cât mai strălucitoare la finalul acestui sezon”, a declarat preşedintele clubului, Marcel Urban, înaintea confruntării de la Satu Mare.

Duelurile directe din actuala ediţiei a Ligii Naţioanale au fost împărțite, fiecare combatant reușind să-și câștige meciul de pe teren propriu. A fost 62-54 la Satu Mare și 59-57 la Arad.

Bogdan Podar, Mate Andras Stretea şi Octavian Goina sunt arbitrii delegaţi pentru acest meci. Comisar din partea FRB a fost ales Radu Bucerzan.

baschetarad.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button