UTA Arad

UTA și-a luat fundaș stânga străin





Conducerea UTA-ei a ajuns astăzi la un acord cu apărătorul Simo Roumpoulakou. Fundașul stânga este născut pe 30 decembrie 1991 și are dublă cetățenie, greacă și albaneză.

A debutat la seniori pentru Kalamata FC, în liga secundă elenă. A urmat pasul în Superliga Greciei, la PAS Giannina și Panetolikos, plus perioade scurte la Panegialios și Apollon Smyrnis. În 2017 s-a transferat în Albania, la Kukesi, cu care a cucerit titlul și a evoluat în cupele europene, șase partide în preliminariile UEFA Champions League și patru în preliminariile Europa League. Este liber de contract din vara lui 2019.

Roumpoulakou este un fotbalist polivalent, care poate evolua și pe posturile de mijlocaș central sau mijlocaș stânga. În total, are 65 de partide în prima divizie albaneză (un gol) și 16 în prima ligă a Greciei.

Vom reveni cu declarații!

12 comentarii

  1. Simo Roumpoulakou are un CV decent,peste multi actuali, la UTA,, si deasemenea experienta. Cum poate acoperi mai multe posturi, cred ca este o achizitie buna. Sa ii uram bunvenit la UTA si sa speram ca ne va ajuta. Acum UTA imi pare acoperita pe toate posturile, chiar si cu dubluri, poate ca Ionita isi va arata si el clasa si experienta. Deasemenea sa speram ca accidentarile ii vor ocili pe utisti, si ca pregatirea va fi exemplara. Va fi iun rtur „de foc” in care sper sa ne pastram pozitia in clasament. Succes !

    0
    0
  2. Dacă am aduce ceva jucători superiori pe posturile acoperite de Lorenzo și Ioniță, atunci am fi și mai acoperiti, părerea mea.

    0
    0
    1. Cris ,nu uita ca noi la mijloc jucam cu 2 juniori , iar pe langa ei mai avem inca 6 mijlocasi seniori ( centrali si extreme ) , si 5 juniori la mijloc…un atacant ne ar mai trebui zic eu si suntem ok.
      Insa , mie frica la fundasii centrali , in caz ca unu se accidenteaza si altu e suspendat…cu cine joci ?

      0
      0
      1. In problema tinerilor obligatorii ii avem pe A Rus, -poate fi o solutie , ca fundas dreapta-, iar in fata e de ales intre Hrezdac, Oroian sau Miculescu. Ca o parere aici UTA „sta” bine. E adevarat ca Ionita nu a fost la nivelul asteptat, poate dupa o pregatire buna isi va reveni. Mie Lozenzo mi-a placut, cit a jucat.Asa ca poate un atacant,-dar unul mai bun- nu ar fi de refuzat,cu toate ca , -repet- , UTA imi pare „acoperita” pe posturi, mai ales ca revin , treptat,si accidentatii

        0
        0
        1. Un atacant de careu – un veritabil numar 9 , peste ce exista actualmente in lot – ne-ar fi foarte util ! Parerea mea. Daca vizionam si calculam cate ocazii din gura portii au fost ratate cu seninatate o sa ramaneti impresionati !!!

          0
          0
          1. un veritabil atacant peste ce avem noi, cine? Atacanti mai buni in liga 2 ca cei 3 care joaca la noi nu cred ca exista iar unul din liga 1 fara bani multi nu poti aduce. Sa nu uitam Hora a mers la Medias pe un salariu de 10000 de euro pe luna, iar un atacant mediu de acolo fara un 6000 de euro minim pe luna nu se apropie de UTA zic eu. Si merita sa dai bani astia?
            Balint nu este adeptul atacantului de careu lui ii plac varfurile care se misca care dau o pasa decisiva care intra in combinatiti, versatili care pot juca mai multe roluri in echipa (Buhaceanu mijlocas stanga, Ionita la coordonare).

            0
            0
  3. Bine ai venit la UTA ??
    Probleme si la mijloc, si ne ar trebui si un atacant care are foame de goluri
    UTA echipa mea de suflet❤??

    0
    0
  4. UTA are in sfarsit o echipa unita, jucatorii se cunosc intre ei au relatii bune de joc si Balint si Apostu stiu foarte bine asta si vor pastra echipa intacta ca sa ajungem acolo unde ne este locul in Liga 1. Unii dintre voi vreti transferuri rasunatoare si articole in GSP si stiri la Digi Sport foarte deranjati ca UTA nu apare, ca de UTA nu se scrie, numai de Rapid si Petrolu. E mai important sa aparem in presa sau sa promovam?! Deja ma amuz de ce citesc pe aici, Ionita a fost cel mei bun de pe teren in primul amical, Lorenzi a marcat de doua ori. Tot ce pot sa spun e ca ma bucur ca nu va baga nimeni in seama si aici ma refer doar la marii expertii in fotbal, nu la cei de aici care stiu ce vorbesc.

    0
    0
  5. Ionita sa nu uitam ca a venit in timpul sezonului, el nu avea pregatirea de vara facuta, nu cred ca trebuie sa ii reprosam atat demult evolutiile. Pe langa goluri ar trebui sa contabilizam la el si pasele decisive. Omul chiar mi se pare implicat in ceea ce face la UTA, l-am vazut in meciuri in care a iesit efectiv era foarte nervos ca nu i-a iesit jocul. Eu sunt sigur ca in retur va fi un alt jucator care ne va ajuta enorm.
    Lorenzi sa nu uitam ca este la primul sezon in afara Braziliei, e venit intr-un alt mediu climatic, departe de familie, oricare dintre noi am avea nevoie de acomodare. Sunt sigur ca si el va juca altceva in acest retur.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button