Stranieri aradeni

Țucudean a resimțit gustul golului după o jumătate de an





Chiar dacă i-a transferat pe Chipciu și Ciobotariu, o mare lovitură pentru CFR ar însemna revenirea lui George Țucudean.

Atacantul arădean a evoluat miercuri pentru a doua oară în cantonamentul din Spania, iar fostul golgheter din Liga 1 a resimțit „gustul golului” pentru prima dată, după reușita cu Celtic din luna august.

Țucudean a intrat în partea a doua a meciului cu Dundalk. Se pare că atacantul se simte mai bine și este decis să se întoarcă la cariera de profesionist, iar golul de ieri îi va da încredere.

Campioana din Irlanda a condus CFR cu 1-0, dar clujenii au revenit prin golurile lui Țucudean și Petrila și s-au impus cu 2-1. CFR a început în formula: Hindrich – Ciobotariu, Vinicius, Cestor, Butean – Golofca, Itu, Hoban – Păun, Traore, Perreira.

A fost prima partidă câștigată de CFR în cantonamentul de la Oliva Nova, după 1-1 cu Wehen Wiesbaden și 1-2 cu Holstein Kiel. Următoarea partidă amicală pe care CFR o va disputa va fi cea de vineri, cu Emelc. Jocul cu formația din Ecuador va fi ultimul din cantonamentul din Spania.

prosport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button