Fotbal judetean

Demiteri și demisii la Unirea Sântana: Conducerea orașului a renunțat la Bătrân, după care și Honiges și-a depus mandatul





A fost o săptămână a deciziilor radicale la Unirea Sântana. Marți, conducerea clubului încheia amiabil colaborarea cu antrenorul Cristian Irimia și a demarat negocierile cu alți tehnicieni, printre care Dănuț Șomcherechi (Național Sebiș), Lucian Ciba (Victoria Felnac), Cosmin Stan (ex. Becicherecu Mic) sau Călin Cheregi (ex. FC Bihor sau Sânmartin). Numai că astăzi, lui Marius Bătrân i-a fost întrerupt mandatul de președinte al secției fotbal din cadrul CS Unirea Sântana. ”Mulțumesc Unirea Santana !!! Am avut un vis, păcat ca nu au împărtășit acest vis!!!! Mult succes!!!”, e mesajul postat pe contul personal de Facebook de Bătrân referitor, cel mai probabil, la visul promovării în eșalonul trei al fotbalului românesc.

Omul de afaceri arădean a fost anunțat chiar de primarul orașului, Daniel Tomuța, că nu mai are putere de decizie la club. „Echipa de fotbal din Sântana era obișnuită cu locurile fruntașe, e clar că ceva nu a mers în acest sezon. Așadar, împreună cu consilierii locali am decis să facem schimbări la secția de fotbal și vom opta pentru un nou președinte, care va alege antrenorul și, implicit, eventualele achiziții ce ar trebui făcute în această iarnă. Nu putem spune apăsat că obiectivul Unirii e promovarea în Liga 3-a, deocamdată suntem pe locul 4, trebuie să ne batem inclusiv pentru locul din play-off, dar, dacă rezultatele ne vor duce pe locul 1, bineînțeles că nu ne vom da înapoi. Săptămâna viitoare, cât mai repede posibil, vom numi noul președinte. Avem mai multe variante, printre care, e adevărat, una dintre ele e și Cătălin Puia, care a mai ocupat această funcție la Unirea Sântana. Din punctul meu de vedere, reunirea echipei rămâne fixată pentru ziua de luni, o să ne organizăm din mers, în așa fel încât pregătirea să fie făcută ca la carte. Personal, dar și în numele conducerii orașului Sântana, aș vrea să-i mulțumesc lui Marius Bătrân pentru implicare și colaborarea corectă avută de doi ani încoace”, ne-a declarat Daniel Tomuța.

Teoretic, cel care ar fi trebuit să-l anunțe pe Bătrân că nu mai este președintele „uniriștilor” este Claudius Honiges, nimeni altul decât președintele Consiliului de Administrație al Unirii Sântana. „Eu nu am știut nimic, am fost anunțat de Marius (n.a. Bătrân) după ce el a fost sunat direct de domnul primar. Ulterior, l-am contactat și eu pe domnul primar și i-am spus că-mi dau demisia. Eu aveam mare încredere în Marius Bătrân, dar aveam și alte nemulțumiri legate de relația conducerii orașului cu clubul sportiv. De 4 luni de zile am tot încercat să am o discuție față în față cu domnul primar Tomuța, să clarificăm niște chestiuni, dar am fost mereu refuzat. Nu știu de ce spune dânsul că decizia a fost luată și de consilierii locali, atâta timp cât sunt nu s-a discutat vreodată acest subiect. Sunt și consilier local și despre fotbal sau Marius Bătrân nu s-a pomenit nimic. Din punctul meu de vedere, e o mutare menită să-l aducă din nou la conducerea clubului pe Cătălin Puia, nimic mai mult”,spune președintele demisionar al Unirii Sântana, club sportiv ce mai are secții de handbal și judo. „Honiges face și declară ceea ce dorește, e o țară liberă, nu o să intru într-o dispută mediatică cu el”, a comentat primarul Tomuța.

Contactat telefonic, Cătălin Puia nu era la curent cu decizia luată astăzi de conducerea orașului, deși, la rândul său, e consilier local la Sântana. „Trebuie să mi se propună ceva pentru a da un răspuns pozitiv sau negativ, deocamdată nu știu nimic”, a menționat Puia.

Așadar, la această oră, Unirea Sântana nu are nici conducere, nici antrenor, iar o parte dintre jucători și-au manifestat dorința de a părăsi echipa. Reunirea e programată pentru luni seara, când cineva trebuie să vină în fața fotbaliștilor pentru a le spune ce urmează să se întâmple la club. După 15 meciuri scurse din campionatul Ligii a 4-a, „roș-negrii” sunt pe locul 4, cu 21 de puncte, în plină luptă pentru o poziție de play-off cu Păulișana Păuliș, CS Ineu și Șoimii Șimand.

14 comentarii

  1. Dar de 2 ani pe ce loc ai terminat domnule primar cu Marius si Cuedan de zici ca sunteti obisnuiti cu locuri fruntase?mai bine spui ca vrei sa iti duci ,,finutul” inapoi si nu mai le da cotite!toata lumea stie ca Puia a bagat strambe de cand a plecat de la echipa.sa va fie rusine ca ati renuntat la un om care a dus bani de acasa pentru fotbalul din Santana.Rusine

    0
    0
  2. Probabil ca domn primar nu putea sa spele bani ca si pe vremea când era Puia.Acuma o sa vina Puia si o revină domn primar la vechile obiceiuri

    0
    0
  3. Sunteti prostii prostilor . Ati avut un om de fotbal si l-ati dat afara . Si pentru ce . De asta nu merge sportul in tara asta ca vin habarnisti ca acest primar si isi baga nasul . E clar cine vine mare presedinte . Nu a fost si nu va fi presedinte in veci . Respecte Marius Batran pentru ce ai facut pentru sport in general . Rusine Brutus ca ai lucrat omul care te-a ajutat .

    0
    0
  4. Pe aici prin Santana umbla o pasarica si ne spune ca revine ,,cuplul perfect „Puia&Nadiu
    Daca astia colaboreaza impreuna care pana acuma se jicneau si barfeau pe unde apucau inseamna ca sunt doi Lingai! De acuma o sa vedeti circ si debandada la echipa cum nu a fost niciodata pentru ca amandoi vor sa conduca!

    0
    0
    1. Ce le mai stii tu pe toate….”Cipri ” ….!!! Îți aduc la cunoștință….că eu nu am fost informat până la ora asta de vreun ” cuplu ” Puia/Nadiu la conducerea clubului ! Haos nu a fost niciodată cand am fost eu la echipa si era si Puia la club ! Cat legat de „lingau ” este usor sa jicnesti un om care a reinfiintat clubul si care a sponsorizat clubul… .dar timpul le va rezolva pe toate !!!

      0
      0
      1. Ovidiu Nadiu ia spune câți bani ai si spălat cand ai sponsorizat echipa de fotbal pe vremea lui Enache,si dece te-ai retras când s-a schimbat primarul,si cate contracte ai avut cu primăria ?Teai gasit tu sa comentezi nesimtitule…

        0
        0
      2. Stimate „păcănel” pt cultura ta : echipa de fotbal am reinfintat-o în 2003 ,cand pe teren creșteau bălării pt ca nu mai era echipa de 2 ani …..in acea perioada era primar Ilica, iar eu eram angajat la o firma privata din Arad ! Firma personală mi-am infiintat-o în 2009 ,cand am si inceput sa am contracte cu primaria Santana ! In rest invidia si frustrarea este ceva ” normal ” in lumea care trăim!!!

        0
        0
      3. Ovidiu Nadiu nu incerca sa te dai mai Catolic decât Papa ca nu ține……apropo cine a achitat până la urmă materialele la Biro? Tu sau Sinescu sau a cazut altcineva de fraier?Oricum tu nu ai cazut …..

        0
        0
  5. Probabil ca domn primar simte ca e la ultimul mandat fiindca va avea un candidat serios la fotoliul de primar si mai vrea sa spele niște bani sa isi mai cumpere încă un apartament la Timișoara și eventual încă o cabană la Arieseni

    0
    0
  6. Mie mi se pare normal ca atunci când cineva face aici niște acuzații să își scrie numele real. Din spatele unui ,,Tot eu” sau a unui ,,Pac” e ușor să arunci cu vorbele.

    0
    0
      1. Eu nu am spus că este cinstit sau că nu este cinstit! Am zis că atunci când arunci cu pietre în cineva, să ai bărbăția să te arăți, adică să îți scrii numele real, să știe lumea cine e bărbatul curajos, luptător pentru dreptate!

        0
        0
  7. Domnule X la cate meciuri ale echipei ai participat la cate deplasări ați fost??Sunt membri ai echipei de conducere care nu stiu câți jucători au o echipă de fotbal și iau bani frumoși cred că aceste comentarii vizavi de „”Biro” si alte vorbe goale nu-și au locul. Vorbiți in necunoaștere de cauză…vă rog să vă documentati si să fiti acolo nu in pat..

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button