26/09/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

După eșecul de la Satu Mare, baschetbalistele arădene căută revanșa cu U. Cluj: Calendare pentru suporterii „galben-albastrelor”!

FCC Baschet Arad dispută, mâine seară, un nou joc pe teren propriu în actualul sezon din baschetul feminin românesc. Elevele antrenate de Manuel Rodriguez şi Cristian Bondor primesc vizita formaţiei Universitatea Cluj-Napoca, în cadrul rundei a treia din Grupa A valorică. Un rezultat pozitiv e necesar ca aerul după eșecul din runda trecută, 51-59.

În toamna anului trecut, Clujul se impunea surprinzător la Arad, cu 64-62 şi provoca plecarea antrenorului sârb, Dejan Mudresa. „Galben-albastrele” şi-au luat apoi revanşa pe finalul lui 2019, când se impuneau clar pe Someş cu 73-52. În clasamentul grupei valorice conduce Sepsi cu 6 /0, urmată de Satu Mare, 5/2 şi Arad, 3/3.

Olimpia Braşov – CSM Satu Mare şi CSM Târgovişte – Sepsi Sf.Gheorghe sunt celelalte două meciuri din weekend ale etapei. Duelul din oraşul de pe Mureş va fi transmis în direct, video, pe pagina oficială de Facebook FCC Baschet Arad, dar şi pe site-ul clubului.

Clubul arădean a pregătit şi o surpriză pentru cei mai fideli suporteri ai echipei. Primii 500 de spectatori intrați pe porțile Sălii Sporturilor „Victoria” vor primi calendare valabile pentru anul 2020 cu însemnele trupei arădene. Startul întâlnirii se va da la ora 18.

3
0