Liga a 2-a

„Deturnat” de la Viitorul Pandurii, Copaci se va bate cu UTA pentru promovare în tricoul Rapidului





În cele din urmă, foștii utiști, Roberto Bodea și Paul Copaci nu vor fi colegi la Viitorul Pandurii. Deși a demarat pregătirile cu echipa lui Cristian Lupuț, fundașul stânga arădean nu se înțelesese asupra condițiilor contractuale și a fost „deturnat” de Rapid.

Din informațiile noastre, Copaci este deja la București, iar mâine va zbura spre Antalya, acolo unde se va alătura lotului pregătit de Daniel Pancu. Dacă nu intervine nimic neprevăzut, fotbalistul crescut de Atletico va semna până în vara anului 2021 cu giuleștenii și va ridica la trei numărul arădenilor din lotul trupei de sub Podul Grant, alături de Cătălin Hlistei și Amir Jorza.

Din câte se pare, mutarea a fost intermediată de Ana Maria Prodan, cea care l-a dus pe Paul Copaci (21 de ani) și în vară la Astra Giurgiu. Așadar, al doilea marcator al UTA-ei în stagiunea precedentă, după Cipri Rus, se va bate, printre altele, chiar cu fosta sa formație pentru un loc sub soarele Ligii I.

Cinci meciuri amicale pentru Rapid în Turcia

În Antalya, Rapid va desfăşura cinci meciuri amicale. Primul joc va fi cu nemţii de la Saarbrücken (27 ianuarie), apoi va întâlni U Craiova 1948 SA (30 ianuarie), CSKA Sofia (bulgari, 2 februarie), FK Baltika şi SKA Rostov (ambele din Rusia, ambele pe 5 februarie).

În ţară, până acum, giuleştenii au desfăşurat un singur test, cu echipa de Liga a 4-a Bucharest United, pe care a învins-o cu 8-0.

Lotul Rapidului pentru cantonamentul din Antalya

Portari: Virgil DRĂGHIA, Alexandru TĂTARU, Harrison DEVENISH-MEARS;

Fundaşi: Ionuţ VOICU, Robert BĂJAN, Enrichi FINICA, Cătălin OANEA, Bogdan MANOLE, Facundo MALLO, Tano BONNIN, Alexandru IACOB, Cristian IGNAT;

Mijlocaşi: Amir JORZA, Sandro DJURIC, Alin CÂRSTOCEA, Rareş LAZĂR, Facundo PIRIZ, Ştefan PĂNOIU, Alexandru DULCA, Antonio SEFER, Geani CREŢU, Cătălin HLISTEI, Lucian GOGE, Saifeddine ALAMI, Marian DRĂGHICEANU;
Atacanţi: Valentin ALEXANDRU, Brighton LABEAU.

Din delegaţia Rapidului fac parte: Ovidiu BURCĂ (preşedinte), Daniel PANCU (antrenor principal), Ştefan GRIGORIE (antrenor secund), Marian IONIŢĂ şi Bebe CIORAN (antrenori portari), Florentin ION (team manager), Gheorghe PĂUN şi Nicuşor BURCINĂ (masori) şi Virgiliu HUDICI (doctor).









Un comentariu

  1. Probabil ca nimeni nu i-ar contesta calitatile lui Copaci,dar cred(personal) ca ceva nu a functionat bine….
    A pornit foarte bine initial,urcari,goluri..etc..ulterior gafe dupa gafe enorme si nu voi intelege niciodata acea nervozitate a lui, de parca cersea acele cartonase pe care le primea gratuit….
    Sa fi fost varsta de vina,sau nu s-a mai avut rabdare cu el……la o adica…cata rabdare?????
    Joc are,temperament ar avea,doar ca nervii sai reactioneaza mai rapid decat picioarele sale….
    Se pliaza perfect la Rapid unde prima data se vorbeste pe site-uri,certuri,scandaluri si apoi pe teren…
    Bafta in cariera……

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button