Handbal

Puncte necesare înainte de derby-ul de la Târgu Mureș: Crișul Chișineu Criș – Marta Baia Mare 33-23

Chiar și fără șase jucătoare din lot, Snakovski și Ciui, accidentate până la vară, Klimek, Golusin și Popeanu, aproape de revenirea pe parchet după problemele medicale avute în acest debut de an și noul transfer Gaiu, fără drept de joc încă, Crișul Chișineu Criș s-a descurcat fără probleme în fața „lanternei roșii” din Seria D a Diviziei la handbal feminin.

Totuși, junioarele de la Marta Baia Mare nu s-au mișcat rău mai ales în prima parte. De fapt, undeva după minutul 10, când scorul arăta deja 8-1 pentru gazde. Apoi, meciul s-a echilibrat ușor și diferența la pauză a fost mică, 18-16.

Simțind pericolul unei surprize neplăcute, dar și băgate în priză de antrenorul Sebastian Tudor, „alb-albastrele” și-a demonstrat din plin superioritatea în actul secund. La rampă au ieșit în special jucătoarele de viteză, Bianca Cherecheși și Romina Petruse, completate bine prin aruncări precise de la semi-distanță de Boldor sau Vezentan. Dintre jucătoarele de câmp utilizate, doar Haidu nu a înscris, pe când în tabăra moroșencelor a ieșit în evidență Crina Astafei.

S-a terminat 33-23, iar cu cele trei puncte, Crișul rămâne la patru lungimi de undă în fața fetelor din Târgu Mureș pe care le vor întâlni peste două săptămâni în deplasare.

Astăzi au jucat și au marcat pentru Crișul: Cherecheși 9, Petruse 8, Boldor 7, Vezentan 6, Damian 2, Vrabie 1, Haidu, Năstasă, Nemoianu și Corha.

Mâine, de la ora 12, la Sala Sporturilor Victoria intră pe teren și băieții de la HC Beldiman, în cadrul etapei a 15-a a Diviziei A (seria B). Adversarul arădenilor e echipa de pe locul 2 în serie, Unirea Sânnicolau Mare.

Comentarii Facebook

2
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close