UTA Arad

Utistul Mitrov – cedat în Italia, la Sassuolo: „Pas important în cariera sa”





Tânărul utist, Zoran Mitrov, a semnat astăzi un contract pe 3 ani și jumătate cu italienii de la Sassuolo Calcio, echipă de Serie A. Mutarea mijlocaşului stânga a fost intermediată de impresarul orădean, Cătălin Sărmăşan.

Născut în 2002 și crescut de LPS Banatul, Mitrov a ajuns la UTA în această vară și a fost un component important al formației U19 din Liga Elitelor. Din informaţiile noastre, clubul arădean va primi 15 mii de euro de pe urma transferului. „Îl cunosc pe copil, a şi participat la câteva dintre antrenamentele echipei mari şi nu pot decât să-l felicit, căci a făcut un pas în cariera sa. Până la urmă, acesta şi este scopul Academiei UTA, să dea fotbalişti la prima echipă şi apoi să dea crească jucători din punct de vedere individual. De aceea, nu ne putem decât bucura când sunt astfel de reuşite, căci, într-adevăr, e o reuşită şi pentru Academia noastră. A apărut Paşcu, a apărut Gavrilă, sunt şi alţi fotbalişti de la echipa a doua care pot face pasul spre noi şi tocmai de aceea am şi gândit un sistem de rotire la antrenamentele noastre. Bineînţeles, facem toate astea ţinând cont de diferenţa destul de mare dintre campionatul juniorilor şi ceea ce se întâmplă în Liga 2-a şi mă refer în special la aspectul fizic”, a comentat Laszlo Balint, antrenorul principal al UTA-ei, mutarea lui Mitrov în Italia.
Sassuolo se află pe locul 15 în Serie A în acest moment, iar alți trei români sunt legitimați la formația italiană: Vlad Chiricheș la echipa mare, iar Iulius Mărginean și Raul Steau evoluează la echipa Primavera.

12 comentarii

    1. acest baiat a venit la UTA doar vara trecuta ( in ce mod si care a fost intelegerea cu LPS Banatul si impresarul sau asta nu stim) si inca de atunci se vorbea in Timisoara ca va pleca la Sassuolo si surpriza a ajuns la UTA. Acesti 15000 de Euro daca is reali nu mi se pare o suma rea pentru un pusti care nu stiu daca era al UTA-ei.

      0
      0
      1. Pai ce ? UTA l-a luat pe post de intermediar, ca sa il lase sa plece ?. Nu mi se pare o politica binevenita , mai ales ca este junior. Cauti jucatori ca sa interesti clubukl nu sa fcaci bisnita de 15 mii euro, si cine stie ce comisioana,

        0
        0
  1. E posibil sa existe și înțelegeri suplimentare financiare odată cu pătrunderea spre echipa mare. Prețul e mic pentru că nu sunt garanții de joc nici la B !! Oamenii așteptau promovarea și lucrurile au avansat. Să ne gândim că e o premiera. Dacăi incepem sa exportăm cu realizări se câștigă o proba. de valoare a UTA . Premiera consta in faptul că se fac pași timizi sa nu mai fie nevoie de FCSB !! Academia UTA are nevoie de credibilitate și atunci ea va dicta prețul. .!!! Restul e populism. !!

    0
    0
    1. ….sa nu mai fie nevoie de FCSB.Total corect,dar nu-l vinzi pentru 3ani jumătate!!! Îl vinzi pe un an jumate maxim doi ani și îi urmărești evoluțiile ,poate băiatul ,,explodează,, după un an jumate ai un jucător bun în echipă.

      0
      0
  2. Pe Miculescu ,pe cînd îl vindeți? Este tot mai ineficient ,pare o vedetă ,,prea mare ,, pentru clubul UTA Arad. Părerea mea este că este forțat prea tare ,ca si Ianis Hagi Băiatul asta a ajuns la nivelul maxim.Mai sus de atît cred că nu poate ajunge.

    0
    0
  3. Felicitari Mitrov! Daca tot Academia UTA a primit ceva bani cred ca trebuie investiti in aducerea de 2-3 juniori de U19,pentru ca lotul este subtire numeric si nu prea este ok sa aduci juniorii de U17 sau U16 si sa renunti la potentialele performante de la aceste grupe in acest sezon…..

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button