Fotbal judetean

Mihai Roșca e noul antrenor al Unirii Sântana, Ovidiu Nadiu și Cătălin Puia revin în conducerea clubului: „Obiectiv locurile 1-2!”





A trecut exact o săptămână de când Marius Bătrân a fost îndepărtat de la șefia clubului Unirii Sântana de conducerea orașului, iar, astăzi, Consiliul de Administrație al clubului a ales o nouă organigramă. De fapt, două dintre numele din „trioul” ce va conduce destinele echipei de fotbal revin doar în actualitate, în timp ce pe bancă se va așeza în premieră Mihai „Ole” Roșca.

Astfel, în ședința de CA de la orele amiezii, a fost votat în funcția de președinte al secției de fotbal, Ovidu Nadiu, iar ca manager general al secției de fotbal, Cătălin Puia, acesta urmând să aibă în special atribuții de ordin organizatoric. Totodată, noua conducere executivă l-a propus pentru funcția de antrenor pe Mihai Roșca, care s-a și înțeles verbal pentru preluarea echipei. „Inițial, nu am dorit să mai antrenez o echipă de seniori, fiindcă programul de profesor de educație fizică și sport nu prea îmi permitea acest lucru. Am ore în special după-amiază, însă, din câte am înțeles, Unirea Sântana are programate seara antrenamentele și atunci am spus da. În principiu, cunosc lotul echipei, cu o parte a jucătorilor am mai lucrat și la alte echipe, mai trebuie să-i cunosc în special pe cei mai tineri. Primul pas este accederea în play-off, după care, acolo, se poate întâmpla orice”, ne-a declarat experimentatul tehnician, cu mandate inclusiv la Liga 2-a (cu ACU) și Liga 3-a (ACU și West Petrom Pecica). Romvest, Tricoul Roșu, CNM Pîncota, Voința Mailat (în două mandate), Progresul Pecica, Șoimii Pîncota, Păulișana Păuliș, Șoimii Șimand și Crișul Chișineu Criș sunt celelalte formații pregătite de Roșca.

Până una alta, noul manager susține că jucătorii care au terminat prima parte a sezonului pe locul 4 rămân pe loc, cu o singură excepție. „Lotul nu va suferi mari modificări, pleacă doar bihoreanul Lezeu, care s-a angajat acasă, la Beiuș. După ce antrenorul evaluează lotul, va face o listă cu cei pe care îi dorește să rămână și va propune noi achiziții. Conducerea va face tot posibilul să-i satisfacă pretențiile în vederea îndeplinirii obiectivelor: calificarea în play-off și ulterior o clasare pe locurile 1-2. Dacă luăm locul 1, atacăm promovarea la baraj, obiectiv pentru care, de altfel, au fost aduși jucătorii la începutul campionatului”, susține Cătălin Puia.

Înainte de antrenamentul echipei din această seară, „oficiali” dar și antrenorul Mihai Roșca le vor vorbi jucătorilor din noile posturi, iar mâine va avea loc un joc-școală în familie. Programul de amicale bătut în cuie de fosta „gestiune” va fi respectat cu mențiunea că testul cu Lipova a fost anulat și apare un joc cu Caporal Alexa. Sebiș (15 februarie), UTA U17 (18 februarie), UTA U19 (22 februarie), CS Ineu (25 februarie), Cermei (29 februarie) și Viitorul Arad (7 martie) sunt ceilalți adversari din testele iernii pentru „roș-negri”.

Unirea Sântana e la al treilea antrenor în acest sezon, după ce Dan Cuedan a condus echipa în etapele 1-4, iar Cristi Irimia 5-15.









6 comentarii

  1. Atat de mult mi-a lipsit Puia, incat rog managerul sportarad sa „dea din casa”, adica sunt curios ce le-a spus din postura de „oficial” jucatorilor. De asemenea, cred ca s-ar impune un interviu cu realesul, pentru a ne lamuri de ce ieri functia de presedinte era refuzata de acest Napoleon local, iar azi, cea de manager este dezirabila…

    0
    0
    1. Oricine..orice ar spune….cu Puia , Santana a avut cele mai bune rezultate in fotbal in ultimii ani..!! A fost tot timpul acolo sus cu jucatori in mare majoritate localnici.. aicei jucatori venind din propria pepiniera, unde a avut si el o contributie serioasa..!! Personal consider ca Liga 3-a nu e pentru Santana ..cheltuind foarte multi bani..din banii publici.!! Puia cu jucatori localnici a avut acelas rezultate si cu bani mai putini..!!

      0
      0
      1. Spionule ai mare dreptate in tot ce spui.Dar nu mi se pare normal cum a fost îndepărtat Marius Bătrân de la echipa……

        0
        0
        1. Toata stima si resectul pentru Marius..!! eu vorbeam de realizarile lu Puia pe plan sportiv..!! toti avem defecte, nu suntem perfecti..!!

          0
          0
  2. Puia ai grija sa nu fie iar vreun jucător în stare de suspendare după ultima etapă din campionat ca tu la nepriceperea ta esti pățit vezi cazul cu șimand

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button