Baschet

Cea mai mică victorie stagională a campioanei nu le ține de cald „galben-albastrelor”: Sepsi Sf. Gheorghe – FCC Baschet Arad 61-50

Scenariu previzibil și nu prea în această seară, pe „Sepsi Arena”. Era de așteptat ca echipa campioană, mare favorită la event și în acest sezon, să se impună în fața fetelor de la FCC Baschet Arad, dar puțină lume ar fi pariat pe cele doar 9 puncte înscrise de oaspete în primele două sferturi. Practic, diferența s-a făcut iremediabil încă din start, a doua repriză mică fiind de-a dreptul jenantă, cu doar două puncte reușite (!?) de Hadzovic și colegele sale.

Partea secundă s-a reluat de la un 38-9 ce le-a permis covăsnencelor să se mai și relaxeze, folosind, de altfel, 11 dintre cele 12 jucătoare trecute pe foaia de joc. Sigur, a contat și atitudinea cu care au abordat arădencele sferturile trei și patru, pe ultimul chiar câștigându-l la scor: 22-8! Dar, zarurile erau demult aruncate pentru parcursul fără greșeală al lui Sepsi.

E adevărat, teamul din Sfântu Gheorghe era obișnuit cu succese mult mai clare decât cel de astăzi: 61-50, însă, până la urmă asta nu le ține de cald „galben-albastrelor”, care au pierdut al doilea meci din Grupa valorică A din patru încercări. Deocamdată, FCC Baschet Arad și CSM Satu Mare sunt la egalitate de puncte, dar formația lui Mauro Procaccini are un joc mai puțin disputat. Miercuri, 5 februarie, arădencele evoluează tot în deplasare, la Brașov, cu Olimpia.

Americancele Webb şi Robinson și Dora Ardelean au fost singurele care s-au mai salvat puțin în această seară, pe când, dincolo, MVP a fost chiar o baschetbalistă arădeancă, Andra Mandache.  Foarte prost și procentajul la aruncările de la distanță în dreptul trupei de pe Mureș: o reușită (a capitanului Hadzovic) din nu mai puțin de 18 încercări.

Formaţii și marcatoare: 

Sepsi: Mandache 18 (2×3), Givens 12, Părău Godri 8, Topuzovic 8, Demeter 8, Vucetic 5, Orban 2, Pasic, Mîrne Nagy, Kovacs, Butler. Antrenor: Zoran Mikes

FCC Arad: Webb 15, Robinson 12, Ardelean 10, Hadzovic 5 (1×3), Akathiotou 2, Fodor 2, Bartok 2, Karakasevic 1, Pop 1, Mercea. Antrenor: Manuel Rodriguez.

Comentarii Facebook

2
1

2 comentarii

  1. Cand e 38-9 după 20 min sincer te ai cam facut de ras ce sa intamplat dupa a fost doar asa sa treaca timpul pt ca daca ele nu rulau tot lotul se termina lejer 20-25

    0

    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close