UTA Arad

UTA „atacă” stagiul de pregătire din Antalya cu 25 de fotbaliști: „Avem soluții pe toate posturile, doar dacă se ivește o oportunitate…”





Două zile au primit liber jucătorii „Bătrânei Doamne” după testul cu Crișul (scor 3-1), care a consființit încheierea primei părți a pregătirii de iarnă, până la plecarea în cantonamentul de 12 zile din Antalya. În funcție de unde și-au petrecut cele câteva ore libere, utiștii vor pleca de pe aeroporturile de la București, respectiv Budapesta și vor face joncțiunea în Turcia mâine după-amiază.

Delegația arădeană la Belek va fi condusă de Dorin Stana, directorul administrativ al UTA-ei, însă majoritatea directivelor le va da antrenorul principal, Laszlo Balint. Bineînțeles, acesta îi va avea alături pe „secunzii” Cezar Zanfir și Gabriel Vasiliu, dar și pe preparatorul fizic Alexandru Radu. Medicul Hashem Falah și maseurii Daniel Chiorean, Nicolae Tomescu și Lilian Ciontu completează delegația, cu mențiunea că „roș-albii” vor beneficia și de serviciile unui autocar de la Pito Trans plecat de la Arad.

Lotul deplasat în Antalya numără 25 de jucători, după cum urmează:

Iacob, Bolboașă, Opric – portari

A. Rus, Tomozei, Fl. Ilie, Crișan, Melinte, E. Pașcu, Roumpoulaku – fundași

Oroian, Ciucur, Bustea, Hrezdac, Pușcaș, Moise, Isac, Miculescu, Ursu, Vulturar, Gavrilă – mijlocași

C. Rus, Al. Ioniță, Buhăcianu, Jebari – atacanți

Laszlo Balint susține în continuare că UTA nu mai caută vreun profil special de jucători pentru a-și întări lotul, dar: „Cum am mai spus-o, în cazul în care se ivește o oportunitate să putem aduce vreun jucător care să ridice nivelul valoric al lotului, în condițiile noastre financiare, bineînțeles că vom încerca să fructificăm acea oportunitate. Altfel, la acest moment, consider că avem soluții atât pe posturi, cât și în ceea ce privește jucătorii tineri și trebuie s-o repet, chiar sunt mulțumit de cum evoluează acești copii. Noi suntem atenți în primul rând la pregătirea jucătorilor noștri, care au demonstrat de ce sunt în stare în prima parte a sezonului. Asta nu însemană că fiecare dintre noi nu trebuie să ne ridicăm nivelul pentru la primăvare, iar acest lucru l-am transmis vestiarului încă din prima zi”, a punctat „principalul” arădenilor.

„Oficialii” arădenilor au bătut în cuie și orele la care vot disputa partidele amicale din Turcia, după cum urmează:

Miercuri, 5 februarie, ora 17: UTA – Racing Union (Luxemburg)

Sâmbătă, 8 februarie, ora 11: UTA – Yenysey Krasnoyarsk (Rusia, Liga 2)

Miercuri, 12 februarie, ora 11: UTA – Arsenal Tula (Rusia, Liga 1)

Vineri, 14 februarie, ora 17: UTA – Vorslka Poltav U21 (Ucraina)

Cantonamentul Campioanei Provinciei se încheie pe 14 februarie, pentru ca o săptămână mai târziu arădenii să se deplaseze la Miercurea Ciuc pentru primul meci oficial al anului.

4 comentarii

  1. Tanarul student la medicina „medicul” Hashem Falah s-ar putea sa aibe o surpriza la examene. Cursurile si examenele la UVVG se tin in Arad, in campusul universitar si nu in Antalia sau la stadion

    0
    0
    1. Ce v-a facut dumneavoastra omul asta? Cu ce va suparat? Sunt convins ca stie si el ca nu se fac in Antalya, si cu siguranta o sa le recupereze, mai ales ca si facultatea si-a dat acordul sa plece in cantonament.

      0
      0
  2. Ce ar vrea Balint ar fi…”să putem aduce vreun jucător care să ridice nivelul valoric al lotului, în condițiile noastre financiare,..”. De cind un antrenor vorbeste despre „conditiile noastre financiare:” ? Asta ar cam fi…treaba conducerii. In aparare pe 2 posturi ducem 7 jucatori, Pascu probabil e vreun junior, la mijloc, tot pentru 4 posturi avem 11 cadididati, in atac pe 2 locuri avem 4 ( iar, Jebari este totusi mijlocas ). Poate ca in aparare ar mi fi trebuit unul bun ( este Stancu…dar sta). Nu mi-e indiferenr ca pe post de medic avem un student, ( spune si asta ceva), dar antrenorul raspunde pentru staful sau. O spun dedinainte de a incepe : nu concep ca UTA sa nu termine pe unul din primele 2 locuri. Orice, altceva nu va aduce nimic bine. Deocamdata sa dorim intregii grupari SUCCES !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button