Fotbal juniori

Șerban face pasul de la Academia Brosovszky Ineu la FCSB: „Să progresez pentru a avea valoare de prima echipă!”





Așa cum vă informam în urmă cu trei săptămâni, trei fotbaliști ai Academiei Brosovszky Ineu urmau să susțină probe de joc la FCSB, grupare ce pune tot mai mult preț pe schimbul de mâine. Însoțiți de antrenorul Cristi Sculici, Radu Șerban (2003), Darius Dănilă (2004) și Balasz Buza (2005) au fost timp de două săptămâni în curtea bucureștenilor, care au și bătut palma pentru unul dintre ei.

Fundașul central Șerban, titular de drept în echipa Ineului în prima parte a sezonului de Liga 4-a, va face pasul chiar din această iarnă în culorile „roș-albastre”. FCSB va achita grila de formare a fotbalistului de 16 ani, iar Academia Brosovzsky păstrează un procent de 10% dintr-o eventuală viitoare vânzare a lui Șerban. „Fiind un fan al Stelei, dorința de a ajunge cât mai sus e și mai mare. Îmi propun să progresez cât mai mult mult pentru a avea valoare de prima echipă”, ne-a mărturisit Șerban, care în primă instanță va face parte din echipa Under 17 a clubului, antrenată de Dacian Nastai.

În schimb, mijlocașii Dănilă și Balasz vor ajunge, cel mai probabil, la Academia vicecampioanei României la vară.

În altă ordine de idei, Dennis Mâneran, un alt produs al Academiei Brosovzsky, aflat sub contract cu Universitatea Cluj, a refuzat, pentru moment, oferta celor de la Fermana, din eșalonul trei al fotbalului italian. Mijlocașul de 18 ani va încerca să-și câștige un loc în echipa pregătită de Adrian Falub, deși a ratat cantonamentul din Antalya al „șepcilor roșii” din pricina unei accidentări la mână cu care s-a întors din Peninsulă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button