Fotbal judetean

Toseschi, Cotrău, Pocioian și Scrob, achiziții cu profil defensiv pentru Socodor: „Sperăm la un loc în play-stay!”





Una dintre cele mai harnice prim divizionare județene a fost Socodorul, care s-a reunit în săptămâna premergătoare „zonei” de futsal de la Satu Nou, de pe 19 ianuarie. Echipa pregătită de Tiberiu Darasz chiar a câștigat acea întrecere și, deci, se va bate pentru trofeu și în acest an.

În paralel, pregătirile continuă pe plan local și pentru stagiunea de primăvară în Liga 4-a. Cei de la Socodor au programate câte două antrenamente pe săptămână, plus jocuri amicale. Primul dintre acestea s-a și desfășurat deja, sâmbăta trecută, la Salonta, contra formației de Liga 4-a bihoreană. S-a încheiat 1-1, reușita formației din județul nostru purtând semnătura noii achiziții, Călin Toseschi. De fapt, fundașul central care a jucat și cu ACU în Liga 2-a, a venit la Socodor în vara anului trecut, dar s-a îmbolnăvit și a fost indisponibil tot restul anului.

Tot cu profil defensiv sunt și celelalte două întăriri, respectiv fundașul Robert Cotrău (coleg de generație cu Pirtea la Liverty Salonta) și „închizătorul” Beniamin Pocioian, ultima oară la Șoimii Șimand. În negocieri avansate mai e și Scrob, de la Șepreuș, care a făcut parte și din lotul Ineului. „Sunt achiziții importante pentru noi, sperăm să mai aducem și un junior de la Timișoara, prin intermediul profesorului Molcuț și, în principiu, suntem acoperiți pe toate posturile. Dacă ar veni toți la antrenamente și vom fi feriți de probleme medicale sau de altă natură, eu zic că vom arăta foarte bine la primăvară. De exemplu, și la amicalul de la Salonta nu am putut conta pe destui jucători, pe motive de ordin personal sau medical, precum Vaida, Vîrzob, Mariș, Gherheș, Ardelean, Pirtea, Flueraș, Bondor sau Molcuț”, a punctat Tiberiu Darazs, tehnicianul ACS-ului.

Oros – Scrob, Toseschi, Cotrău, Rafila – Chiș, Dema, Pocioian, Olariu – Faur, Mako, plus Bota și Gaga au fost jucătorii care au evoluat în primul test al iernii cu Salonta. Nădabul și Șepreușul vor fi adversarii de weekend ai divizionarei a patra, care în această iarnă va mai da piept cu: Păuliș, Zădăreni, Pilu și Glogovăț. „În cantonament nu vom pleca în această iarnă, căci am decis, împreună cu autoritățile locale, căci sunt mai importante investițiile într-o tribună și parcarea de la stadion, dar și schimbarea suprafeței sintetice a mini-terenului nostru. Cum am spus, dacă ne strângem toți și ne mobilizăm, eu zic că un loc în play-stay vom prinde în cele din urmă, deși avem de recuperat puncte serioase, după sezonul de toamnă mai puțin reușit”, a adăugat Darazs.

După 15 runde, Socodorul e pe locul 10 în clasament, la 6 puncte față de Felnac, care în acest moment ocupă ultimul loc de play-stay în Liga 4-a Arad.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button