UTA Arad

Utiștii, în formulă completă pentru primul amical din Antalya: Adversarul din Luxemburg contează pe nu mai puțin de 17 fotbaliști străini!





Trei antrenamente complexe au efectuat utiștii în Antalya în formulă completă. Toți cei 25 de fotbaliști deplasați de Laszlo Balint în Turcia sunt sănătoși, cu mențiunea că juniorii, dar și Soufiane Jebari, Cristi Pușcaș și Cipri Rus, fotbaliști care trebuie să recupereze puțin din punct de vedere fizic după perioada de absență de la o pregătire normală.

Pe lângă ședințele de pregătire de pe terenurile „biliard” aflate la 8 minute de mers cu autocarul de hotel, utiștii mai au de tras și în moderna sală de forță de la IC Santai. Astăzi, arădenii au folosit și TRX-ul, temperaturile fiind și ele în urcare în Antalya. 18 grade Celsius au arătat astăzi termometrele pe o vreme însorită, însă ploaia amenință regiunea de mâine încolo.

Așadar, „roș-albii” ar putea disputa pe ploaie primul test din Turcia, împotriva colegilor de la hotel, de la Racing Luxemburg. De altfel, arădenii mai împart hotelul cu kazacii de la Okzhetpes și Kaspyi Aktau, sârbii de la Radnicki Nis și echipa secundă a celor de la Dynamo Moscova.

Racing Luxemburg – o echipă plină de „stranieri”

Revenind la meciul de miercuri, de la ora 17 (ora 16 în România), UTA se va afla față în față cu formația de pe locul 9 din prima ligă a Luxemburgului. Antrenorul francez, Regis Brouard, care a mai pregătit echipe din ligile inferioare ale Belgiei și Frantei contează pe nu mai puțin de 17 fotbaliști străini. Zece dintre ei sunt francezi, între care și atacanții Mabella, Dembele, cei mai bine cotați fotbaliști din lot la 150 de mii de euro fiecare. Cel mai titrat fotbalist este aripa stângă Daniel da Mota (foto, 34 de ani), internațional luxemburghez cu 99 de selecții și 7 goluri în contul naționalei sale. El are și șase titluri de campioană a Luxemburgului și 4 cupe cu Dudelange.

Cei doi străini sosiți la UTA în această iarnă sunt colegi de cameră

36 de persoane numără delegația arădeană în Antalya. Pe lângă antrenori și jucători, mai sunt prezenți Dorin Stana, directorul administrativ al clubului, doctorul Hashem Falah, maseurii Lilian Ciontu – Nicolae Tomescu
Dan Chiorean, șoferul microbusului ce a transportat de la Arad materialele de antrenament și Sergiu Giurgiu, din partea UTA Media Design. 19 camere ocupă arădenii la „IC Santai”, după cum urmează:

Florin Iacob – Florin Ilie

Mirel Bolboașă – Valentin Buhăcianu

Raul Opric – Andrei Rus

Marius Tomozei – Alexandru Ioniță

Cristian Melinte – Ciprian Rus

Alexandru Ciucur – Sorin Bustea

Simo Roumpoulakou – Soufiane Jebari

Damian Isac – Denis Hrezdac

Cristian Pușcaș – Radu Crișan

Octavian Ursu – Romario Moise

Alexandru Oroian – David Miculescu

Cătălin Vulturar – Eric Pașcu

Andrei Gavrilă – Sergiu Giurgiu

Laszlo Balint

Dorin Stana

Cezar Zanfir – Alexandru Radu

Gabriel Vasiliu – Hashem Falah

Lilian Ciontu – Nicolae Tomescu

Dan Chiorean – Sabin Faur

Până pe 14 februarie e cantonată UTA în Antalya, timp în care, pe lângă testul de mâine, le va mai întâlni pe: Yenisey Krasnoyarsk (8 februarie) Arsenal Tula (pe 12 februarie) și Vorskla Poltava U21 (pe 14 februarie)

3 comentarii

  1. Hotel de 5 stele pentru o pregătire care sperăm să fie la fel. Camerele pot constitui un prim nucleu de prietenie care merge în timp și după fotbal Ce unește însă e masa după un meci bun ,presărată atmosfera cu o gluma ,doua de cel care e mai glumeț Se. găsește la un grup de 25 de jucători . Nu strica putina ploaie ,gândind că pe la Arad a început iarna .. Tot ce dorim e să-i vedem pe toți sănătoși acasă ,cu forțe noi in etapa ce se apropie . BAFTA !! HAI UTA !!

    0
    0
  2. Multumim redactiei SPORTARAD si lui Sergiu Giurgiu pentru faptul ca ne tin la curent cu aceste informatii.
    Stima si respect!
    Hai baieti,HAI UTA!!!!

    0
    0
  3. Dupa zeci de ani,vedem si citim cum erau cantonati cei de la Steaua,pe la Forban,in momentele lor de glorie maxima..Cine cu cine in camera….Cam ce facea unul/altul….,glume,farse….
    Sa dea Dumnezeu ca si cei mai tineri suporteri ai UTA-ei,sa guste la fel aceste informatii zilnice,peste ani si ani….
    Nu ne vor multi „acolo”….dar nu este dupa ei!Pffff….Hai si cu stadionul….As vrea ca la primul meci,la inaugurare,oricare ar fi,sa atinga mingea,prima si prima data…Nea Gigi Domide…ulterior toate gloriile UTA-ei ramase in viata inca….Grabiti-va stimabililor edili,pentru ca deveniti penibili….jenanti….Daca nu ne respectati pe noi,suporterii,atunci nici pe dansii….

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button