UTA Arad

Buhăcianu, primul golgheter al „roș-albilor” în Turcia: „Ne bucurăm că am pus în practică ce ne-a spus Mister”





UTA a câștigat prima partidă amicală din Antalya, scor 3-1 cu Racing Union Luxemburg, permițându-și să rateze și alte ocazii clare de gol. Inclusiv Vali Buhăcianu, cel care a izbutit „dubla” aseară, a mai irosit o situiație importatntă, dar fostul golgheter al ligii secunde pare a fi într-o formă bună.

Autor a zece goluri în primele 21 de runde pentru „Bătrâna Doamnă” a fotbalului românesc, „vârful” din Vatra Dornei e unul dintre punctele forte ale „roș-albilor” și pentru stagiunea de primăvară. „A fost un meci greu, ne bucurăm că am reușit să punem în practică ce ne-a spus Mister și că am ieșit sănătoși de pe teren. Adversarii au avut o echipă bună, o echipă solidă. Din păcate, vremea nu ne-a ajutat nici pe noi, nici pe ei, să arătăm ce putem juca. Sperăm la meciurile următoare să avem o vreme mai bună” a spus Buhăcianu la finalul partidei cu luxemburghezii pentru uta-arad.ro.

Arădenii se antrenează la această oră în Antalya, urmând ca după-masă să aibă parte de a doua ședință de refacere a stagiului de pregătire, după cea de duminică, ziua în care au ajuns în Turcia.









4 comentarii

  1. Un secret umil . ! Mulți dintre susținătorii echipei au prins curaj văzând determinarea lui Buhacianu !!! Adevărat că a existat focul aprins de Cipri Rus. Parcă nu ajungea . Privind la ambiția ,gladiatorului ,moldovean ,acoperita de motivație tehnica , am simțit ,și cred că nu sunt singurul , am simțit că a venit și ceasul UTA. !! De la cei doi ,,indrazneala” a cuprins tot lotul Să-i țină cat mai mult !!! BAFTA. și. HAI UTA. !!!

    0
    0
  2. Foarte bun Buhaceanu, si foarte rapid la fugă
    Sa rămâi la UTA încă 6 ani de acum încolo
    Bravo Vali 👏👏👏👏

    0
    0
  3. „Vitezisti” au mai fost denumiti unii in trecut…”sageata” era Marius Nicolae…..
    Lui Vali Buhacianu ce fel de porecla ii gasim?”Racheta”?..”Ben Johnson”????”Glont”?
    Ma uit si revad cu mare placere golurile sale din postura de bolid Formula 1….Cred ca cel de la Ploiesti in deplasare 0:3 devine antologic….
    Multa sanatate sa ai Vali si asteptam cu nerabdare cursele tale!
    PS:as muri de curiozitatea mea personala….in cat timp faci suta de metri?Sa banuiesc ca pe la maxim 11-12 secunde?????

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button