Fotbal judetean

Pâncota s-a întărit cu foștii fotbaliști ai Sântanei, Iacob, Brozbici și C. Popa, Fabian e atras de proiectul Ineului

Chiar dacă le dă în continuare credit fotbaliștilor tineri din propria curte, Podgoria Pâncota a făcut o infuzie de experiență la nivelul lotului în această iarnă. Prezența pe penultima poziție în clasamentul Ligii a IV-a după 15 runde e puțin îngrijorătoare, iar portarul Dorin Iacob, fundașul Marco Brozbici și atacantul Claudiu Popa ar trebui să ridice nivelul echipei pentru un final liniștit de sezon.

Totodată, antrenorul Claudiu Ardelean ar trebui să beneficieze și de revenirile pe gazon ale localnicilor Mărgăian și Bulzan, accidentați în ultima perioadă, dar la echipă e așteptat din nou și Șandru, care s-a întors din Germania. „Ne-am reunit în această săptămână cu noutăți, zicem noi, importante la nivel de lot. Lângă juniorii noștri mai aveam nevoie și de jucători cu experiență și cred că îi avem acum. L-am mai promovat la prima echipă și pe Andrei Rădac, un tânăr fotbalist de-al nostru care promite mult. Piesă importantă pentru noi, Bogdan Fabian, e atras de proiectul celor de la Ineu și ar vrea să plece. Va fi greu să mai evităm play-outul, dar e important să nu avem emoții cu retrogradarea”, ne-a declarat Sergiu Dragalina, președintele și căpitanul pâncotanilor.

Sâmbătă, Podgoria întâlnește Ineul în amical, după care va mai da piept cu Sântana (15 februarie), Seleuș (16 februarie) sau Ghioroc (22 februarie) „alb-negrii” urmând să plece și într-un cantonament de 4 zile, între 24 și 28 februarie la Moneasa. La revenirea acasă, Șimandul ( pe 29 februarie) și Păulișul (pe 7 martie) vor fi ultimii adversarin din amicalele iernii.

Stagiunea de primăvară a Ligii a 4-a se reia cu derby-ul suferinței UTA II – Pâncota, punctele fiind extrem de importante în special pentru Podgoria în zona play-out. Trupa din Podgorie e penultima în clasament cu 11 puncte acumulate.

Comentarii Facebook

1
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close