Fotbal feminin

„Leoaicele” s-au întors din vacanță, cinci ar putea fi noutățile din lotul lui Florin Bugar





Programată inițial marți, reunirea echipei de fotbal feminin a Aradului s-a amânat pentru astăzi din cauza vremii. Așadar „principalul” Florin Bugar și-a văzut la față elevele cu care va încerca să termine în „careul de ași” al primei divizii, chiar și din postura de nou-promovată.

Obiectivul poate fi atins, atâta timp cât AC Piroș Security ocupă locul 5 după turul campionatului, iar lotul urmează a fi întărit. „Suntem în negocieri avansate cu patru fotbaliste, două cu experiență și alte două junioare. Una dintre fete este străină și cel mai greu de convins să vină, însă transferurile celorlalte sperăm să le rezolvăm în maxim o săptămână de zile. A mai revenit la echipă și Alice Cociuba, fotbalista crescută de Ineu, dar cizelată chiar de profesorul Bugar la CFR Timișoara și nu a plecat nimeni. Avem doar o problemă de sănătate în dreptul Alexandrei Prodan, care și-a rupt piciorul și va lipsi o bună bucată de timp de pe teren. De la reunire au mai lipisit Chiș, Șuveț și Bozian, ultimele două fiind gripate”, ne-a mărturisit Liviu Ilea, directorul sportiv al „leoaicelor”.

În această săptămână mai sunt programate alte două antrenamente, tehnicianul Bugar dorind să „încarce” cât poate până pleacă cu lotul național Under 19 în pregătire centralizată, în Turcia. Acest lucru se va întâmpla pe 15 februarie, iar selecționerul Florin Bugar o va lua cu el „sub tricolor” și pe Melisa Olariu. Cel mai probabil, în absența „principalului” de pregătirea fetelor se va ocupa Dumitru Mitu, fostul fotbalist de Champions League al Aradului.

Deocamdată, arădencele au perfectat un singur amical, peste graniță, la Mako, însă până la reluarea campionatului, probabil, vor mai avea parte și de alte dueluri. „Chiar astăzi am fost anunțați de  Federație că prima etapă se amână, așa că vom începe returul acasă, pe 21 martie, cu Târgoviște. Din câte ni s-a spus, runda din 14, când noi trebuia să ne deplasăm la Alexandria, o vom disputa în intermediară, pe 1 aprilie”, a adăugat Ilea.

Clasamentul turului în Liga I feminin la fotbal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button