UTA Arad

Schimbare de planuri în Antalya: UTA nu îi va mai înfrunta pe rușii de la Yenysey, ci pe brazilienii Novorizontino





A apărut și prima „fisură” în programul de pregătire al UTA-ei în Antalya, respectiv schimbarea adversarului din amicalul de mâine. Arădenii nu vor mai întâlni formația rusă, Yenysey Krasnoyarsk, decizia aparținându-i lui Laszlo Balint. Antrenorul principal al „roș-albilor” a fost informat că rușii, aflându-se la final de cantonament, vor alinia doar juniori și rezerve ș atunci a spus „pas” unui astfel de test.

Astfel, arădenii au căutat un adversar mai puternic și mâine vor juca împotriva selecționatei olimpice a celor de la Gremio Novorizontino, echipă din liga a treia din Brazilia. Aceștia se află, la rândul lor, în cantonament în Antalya și au disputat până acum două amicale, unul cu echipa a doua a celor de la Zenit St. Petersburg și unul cu PFC Sochi, echipă din prima ligă din Rusia.

Meciul va începe la ora 16 (ora României) la baza sportivă IC Santai din Belek. Balint ar trebui să aibă tot lotul valid pentru acest meci, însă rămâne de văzut cum va împărți minutele, ținând cont și de faptul că miercuri, pe 12 februarie, utiștii vor da piept cu cel mai puternic adversar din Antalya, echipa de primă ligă rusă, Arsenal Tula.

17 comentarii

  1. Aflu ca , utistii…”.. mâine vor juca împotriva selecționatei olimpice a celor de la Gremio Novorizontino, echipă din liga a treia din Brazilia „. Chestia asta ma infioara, vad ca in Brazilia, echipele de liga a treia….au selectionata olimpica !. Despre care Olimpiada …o fi vorba ?

    0
    0
    1. Echipa de tineret mai exact a clubului. Așa sună mai pompos , selecționata olimpică ? am căutat să văd ce rezultate au avut cu zenit2 și cu pfc sochi dar nu am găsit nicăieri

      0
      0
  2. La fotbal probleme ai și cu brazilieni după plaje. !! Dacă au venit în Turcia spune ceva Etajele cu din ce divizie vin nu rezista . Brazilia e stat federal cu provincii cat o țară și fotbaliști in fiecare familie Au ajuns și ei la 200 de milioane. ! Totul e sa nu fie ,,ospatari” .! Mai mult vin cu loturi tinere și ceva valoare pentru vânzare la echipe cu bugete mici. Antrenamentul cu ei nu e timp pierdut . Că aici au ieșit un Pele sau Neymar !! Curios moneda lor națională ,REALUL ,are valoare un LEU. !!!

    0
    0
    1. Fotbalisti ca aia se nasc odata la 50 de ani. Sa nu uitam acum 8 ani cand i-a eliminat Germania lejer cu tot cu Neymar si a plans toata Brazilia si tarile lor invecinate !!! A fost Doliu 8 ani de zile la ei.

      0
      0
    1. capitanul echipei a intrat pe parcurs meciului… capitanul echipei a fost bolnav si e normal sa fie putin in urma cu pregatirea… documentati-va inainte sa puneti intrebari idioate…

      0
      0
  3. Daca rusii au fost cei care au anuntat UTA despre acest fapt….atunci respect fata de ei….incerc sa ii inteleg pe undeva…Spre sfarsitul cantonamentului,probabil ca nici ei nu vor sa riste accidentari inutile.
    Pe de alta parte ma intreb despre faptul doar, se cunosteau aceste date…sau nu?
    Daca o echipa de liga a 3-a din Brazilia,tara in care domina totusi saracia,de la un anumit nivel in jos,si-au permis sa faca o deplasare trans-continentala atat de costisitoare(pentru ca o clima buna ar fi avut si acasa),nu poate decat sa ma faca sa presupun(am specificat),ca probabil „excursia” a fost platita de impresarii „olimpicilor” acestia,ca o marfa expusa pe taraba….
    In consecinta,repet,posibil ca jucatorii brazilieni sa fie expusi in vitrina si la o adica,sa nu ii desconsideram….”om vedea”…
    Sunt absolut convins ca staff-ul UTA-ei a fost pus in situatia neplacuta,de a cauta si alege contra-cronometru un alt adversar disponibil…
    PS:macar,dupa tot ajutorul si sustinerea lui Bogdan Apostu acordat noua,UTA-ei,trebuie sa o recunoastem cu sinceritate,poate pune ochii pe vreo 2-3 „olimpici”.(nu am scris la gluma asta sau in satira,ci la modul foarte serios).
    Multa bafta!

    0
    0
  4. Dar ce oare conteaza ca este o echipa de liga3a din Brazilia !? Important este la cat de bine se exprima baietii pe teren in diferite formule , sisteme de joc pt. definitivarea unui 11 stabil in meciurile pe puncte !!!

    0
    0
    1. Stai sa vezi acum mizerii de comentarii dupa egalu asta,unii de abia asteapta un mic motiv sa improaste cu noroi,atata ii duce capul ala sec.

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button