Șoimii Lipova

Pus pe liber de Sântana, Marius Bătrân intră în stafful celor de la Șoimii Lipova: „Cred în proiect!”





După exact două săptămâni de când a fost îndepărtat de la conducerea Unirii Sântana, Marius Bătrân face un pas înainte și devine noul director sportiv al celor de la Șoimii Lipova. Cea mai bine clasată divizionară terță arădeană s-a mai arătat interesată de o colaborare cu unul dintre primii arădeni absolvenți ai cursului de administrator de structuri sportive și management sportiv, însă acesta a fost dedicat „proiectului” echipei de fotbal din orașul natal.

Între timp, conducerea orașului a optat pentru o altă formulă de conducere și Bătrân a devenit „șoim”. „În primul rând aș vrea să închei capitolul Unirii Sântana, mulțumindu-le suporterilor, antrenorilor și jucătorilor cu care am lucrat în ultimii ani. Sigur că nu mi-a picat bine felul în care am fost <<mazilit>>, ca să spun așa, dar factorul politic e suveran în această țară. Le doresc succes pe mai departe celor de la Sântana, iar eu de acum înainte mă concentrez pe ceea ce am de făcut la noul club. Îi mulțumesc lui Radu Pop că s-a gândit la mine, oferindu-mi șansa să fac parte dintr-un proiect serios, solid, în care cred și care și-a arătat deja rezultatele. O să lucrez într-un mediu profesionist, sper să-mi aduc contribuția la progresul clubului. Va fi o plăcere să colaborez îndeaproape și cu Flavius Sabău, un antrenor tânăr, preocupat, care pune mult preț pe fotbalul adevărat, într-un cuvânt o să ajut cu tot ceea ce pot”, ne-a declarat Marius Bătrân.

Despre fișa postului noului „oficial” al Lipovei a vorbit mai aplicat Radu Pop. „Îi urăm bun venit lui Marius, este un om valoros, iubeste fotbalul, e pasionat, dedicat 100% în tot ceea ce face. Cu toții ni l-am dorit în club, ne-am bucurat că nu mai este la Sântana și l-am contactat imediat, iar acum și-a dat acceptul. Sunt convins că vom avea și noi de învățat de la el, dar și el de la noi, plus că are și el cursul de management sportiv  absolvit în aceiași promoție cu mine. Va prelua atribuțiile de director sportiv, îl introduc și la Federație, avem nevoie de el pentru relația cu arbitrii și observatorii. Va fi omul de legătură dintre stafful tehnic și conducerea secției și a clubului, ca să mă eliberez eu de atribuții să am timp să mă ocup mult mai mult de grupele mici ale clubului, piticii care vor asigura viitorul Șoimilor. Ca și mine și Virgilius Stamate, nu este remunerat nici el, banii ce-i primim de la comunitate sunt doar pentru jucători și antrenori. Prioritare pentru noi sunt rezultalele, satisfacțiile muncii bine făcute și nu avem interese materiale la fotbal. Știu că la alte cluburi conducătorii au salarii și chiar bunicele, dar noi ne mulțumim cu ceea ce câștigăm din activitatea extra fotbalistică”, a spus președintele secției de fotbal a Lipovei.

Viceliderul seriei a IV-a a Ligii a 3-a dispută următorul amical mâine, de la ora 14, contra unui alt vicelider, cel al Ligii a IV-a Arad, Frontiera Curtici.

6 comentarii

  1. Știrea completă și corectă ar fi : întâlnirea va avea loc mâine la ora 14 la sau în …. (locația ?)…

    0
    0
  2. Felicitari pentru alegerea facuta,chiar daca am auzit ca ai avut mai multe oferte si de la liga 4 ai ales foarte bine!
    Si daca mergeai la liga 4 cu siguranta iti urmau cativa jucatori cu care ai lucrat drumul si le puteai da peste nas la cei care te au sapat si se cred mari priceputi in fenomen dar ei nu au nici o treaba! Sau unit sa te indeparteze de la club cei care pana cu ceva timp se barfeau si jicneau in fel si chip si acum se umilesc pentru politica!
    Bafta multa si sa ai incredere in tine ca esti un om deosebit si o sa le dai peste nas celor doi pupincuristi!

    0
    0
  3. Bine ai venit in staful Lipovei. iti dorim multe realizari alaturi de ceilalti care muncesc de ani buni pentru Lipova. Uita-i pe cei din Santana considera-l un capitol inchis . Tu ti-ai facut treaba acolo, ai plecat cu capul sus. Multa bafta la Soimii Lipova

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button