Cluburi polivalente

Tenis de masă: Cadetele CSM-ului arădean aduc prima medalie în 2020

Secţia de tenis de masă a CS Municipal Arad a obţinut, în weekend, o primă medalie în acest an. Mai exact, echipa feminină de junioare II (cadete, 13-15 ani) s-a ales cu „bronzul” la Campionatul Naţional pe echipe de la Buzău, rezervat acestei categorii de vârstă.

La concursul din Crâng, cadetele CSM-ului arădean au obţinut următoarele rezultate: 3-0 cu Dumbrăviţa II, 3-1 cu Buzău II şi 1-3 cu Bistriţa (toate în grupă); 3-1 cu Craiova, în optimi; 3-1 cu Mediaş, în sferturi şi 2-3 cu Slatina, în semifinale.

Andreea Craiu, Alesia Sferlea şi sârboaica Sara Radak au format echipa CSM Arad, medaliată cu bronz naţional. „Un concurs greu, dar fetele au jucat bine şi şi-au făcut treaba. Craiu şi Sferlea, născute 2007, sunt în primul an la această categorie, iar fetiţa din Serbia, născută 2006, a jucat pentru prima oară la noi, deci a fost şi puţină presiune pe ea. Sunt mulţumit, este prima medalie pe acest an, ne pregătim în continuare pentru alte rezultate bune”, ne-a declarat antrenorul echipei arădene, Cristian Dodean.

Săptămâna viitoare urmează CN rezervat juniorilor I, de la Câmpulung.

Comentarii Facebook

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close