UTA Arad

Balint nu vrea să se vorbească despre titulari și rezerve după victoria UTA-ei cu Tula: „Mă aștept la aceeași atitudine și din partea celor care vor juca vineri”







UTA a arătat bine în penultimul amical al iernii, cu zece zile înainte de deplasarea de la Miercurea Ciuc, unde se va juca pe puncte, în etapa a 22-a a Ligii a 2-a. Împotriva unei garnituri secunde a rușilor de locul 6 din prima ligă, Laszlo Balint a aliniat o formație ce ar putea fi, foarte bine, aliniată și contra celor de la Csikszereda, căreia i-a și dat, cu excepțiile numite Buhăcianu și Oroian, 90 de minute.


Totuși, tehnicianul „roș-albilor” nu dorește să se vorbească în acest moment de titulari și rezerve la UTA, cu atât mai mult cu cât mai este de disputat un amical și mai sunt zece zile până la deplasarea din județul Harghita. „Dacă am ales astăzi anumiți jucători pentru acest test, nu înseamnă că ei vor fi aceiași și la Miercurea Ciuc. Dimpotrivă, cred și mă aștept ca și după meciul de vineri, cu liderul campionatului de tineret din Ucraina să primesc unele semnale, garanții, din partea celor care vor intra pe teren. În plus de asta, e și o chestiune de formă sportivă, care se mai poate modifica pe ici pe colo, deși, intr-adevăr, mari fluctuații nu pot apărea. Cert este că astăzi, contra unei echipe tari, am avut unele obiective, pe care ni le-am atins în mare măsură. În ultimele două zile am antrenat mult momentul de non-posesie și mă bucur că cele două goluri, dar și alte ocazii, ni le-am creat în urma unor recuperări și dezvoltări rapide ale atacurilor. Totuși, era bine să fi fost și mai pragmatici la cele 4-5 ocazii clare, căci ne apropiem cu pași repezi de meciurile de campionat, unde concentrarea e necesară ca aerul. Aici vorbesc și de faza defensivă, căci și aici au mai apărut mici greșeli, provocate, e adevărat, și de calitatea echipei adverse. Mă bucur și de rezultatul ce ne dă moral, dar și mai mult de progresul pe toate momentele jocului”, ne-a declarat Laszlo Balint la finalul testului câștigat de UTA cu 2-0 (goluri Buhăcianu și Bustea) contra celor de la Arsenal Tula.


Așadar, în proporție mare, Laszlo Balint va opta pentru o cu totul altă formulă de joc cu ucrainienii de la Vorslka Poltava, deși rămâne de văzut cine va evolua, de exemplu, pe banda stânga a defensivei, unde nu există o variantă de profil pentru Simo Roumpoulakou. „Aceeași atitudine și implicare în joc mi-o doresc și de la băieții care vor juca vineri, împotriva unei formații la fel de bune, precum cea din Rusia. Azi am arătat că suntem pe drumul cel bun și asta mă aștept să văd și vineri. Am progresat din toate punctele de vedere, mă bucur că transpunem și la jocuri ceea ce lucrăm la antrenamente și mai ales că toată lumea e sănătoasă și aptă de muncă. Mai avem două zile pline în Antalya, vreau să rămânem la fel de harnici și de responsabili și să ne întoarcem acasă cu bagajul și mentalitatea de învingători”, a adăugat „principalul” arădenilor.

În altă ordine de idei, să mai spunem că în tribunele arenei  „Mardan”, din Antalua, au luat loc, lângă Bogdan Apostu și alți oficiali ai unor divizionare secunde. Este vorba despre Ciprian Marica și Tibi Curt, de la Farul Constanța și Cristian Bobar, de la CSM Reșița, aflați și ei în Turcia cu echipele lor.



15 comentarii

  1. Prin selecția preliminară ,Balint a atins un prim deziderat. Nu a existat rateuri tehnice. De tipul ce să facem cu asta. ? Ioniță a completat pregătirea lui și așteptăm un randament mai concret pe la Miculescu . Importante sunt punctele și în plan secund realizările personale. La acestea ne uităm cu simpatie dar și cu stringerea de inima că ar putea pleca la o promovare. Promovare care trebuie jucata cu dirzenie pina in ultima etapă .!! Griji mari pe la urmăritori. UTA își vede de treabă ,iese mai puternică din pregătiri , si păstrează capul pe umeri !! Hai UTA. !!!

    0
    0
  2. Rusii au jucat cu echipa a doua cu noi, prima echipă a jucat contra celor de la Soligorsk 2-3 scor final

    0
    0
    1. Pai si Craiova a batut echipa a 2-a a celor de la Arsenal Tula Cu cateva zile inainte. Tin cu UTA si sper sa promoveze dar hai sa nu ne batem in piept atata. Scrie pe prosport online de Craiova si Arsenal Tula tot ei.

      0
      0
      1. Noi ne batem cu locul din clasament. Tu te bați cu ce vrei. Zic…?

        0
        0
      2. Ce va place sa aruncati cu pietre la unii si va mai numiti „utisti”. Cum UTA are un lot de 24 jucatori in cantonament si Arsenal Tula are tot asa un lot echilibrat de 24 jucatori. Arsenal Tula a jucat doua amicale azi, cu UTA au jucat jucatorii care au evoluat mai putin in turul campionatului exceptie facand atacantul de culoare Kangwa care de obicei e titular dar azi a jucat in meciul cu UTA, iar cu Soligorsk au jucat cei care au evoluat mai multi in tur.. Din moment ce sunt in lotul primei echipe fiti siguri ca sunt jucatori de calitate chiar daca sunt rezerve, de ex. Tudorie care a fost in tur in lotul lor, iarna asta a facut cale intoarsa in Romania fiinca nu sa impus. Noi vineri cand o sa jucam urmatorul amical cu jucatorii care nu au jucat azi titulari ce o sa zicem ca a jucat UTA 2 sau cum ganditi voi. O sa jucam cu C. Rus, A. Rus, Miculescu, Hrezdac, Ciucur, Jebari etc multi jucatori care au jucat si titulari in prima parte in nici un caz echipa a doua.
        Deasemenea Arsenal Tula isi permite sa trimita in cantonament in TURCIA si echipa U21 care joaca in campionatul U21 din Rusia. Cu acea echipa a jucat U craiova si uite si niste linkuri mura-n gura:
        https://www.arsenaltula.ru/news/novosti-kluba/pobeda-po-tulski/
        https://www.jurnalulolteniei.ro/2020/02/12/fcu-craiova-remiza-cu-juniorii-lui-arsenal-tula/
        Data viitoare faceti o mica documentare inainte, domnilor „utisti” , e suficient sa deschizi siteu-l celor de la arsenaltula.ru si sa da-ti translate.

        0
        0
      3. Nu are sens sa intri in polemica cu unii „utisti”, deoarece aceștia sunt cei mai critici, negativi și băgători de vină „suporteri”,Sunt cei care semnalează răul și când e bine, cârcotași adevărați ?.

        0
        0
      4. În sfârșit cineva care se mai și documentează înainte de a vorbi (tasta). Felicitări!

        0
        0
    2. 3 jucatori Portarul, nr 10 si unul din fundasi sunt titulari meci de meci iar restul au minimum intre 5 si 10 meciuri titulari, ce echipa a doua. O echipa ca Arsenal care a jucat si in cupele are un lot de minim 25 de jucatori, iar cei ce au jucat cu UTA chiar au jucat in campionat si in cupele europene.

      0
      0
  3. Cam ce vor sa spuna stimabilii pe aici asa in traducere libera:ca UTA de fapt e zero,a batut o echipa de desculti,echipa a saptea a rusilor pe care a caftit-o si echipa de septuagenari a craiovei lu mitichelu.Ei daca faceau o echipa din scara blocului le dadeau lu astia sapte.

    0
    0
    1. Dacă atat te duce capul atat ai inteles! Eu nu am minimalizat victoria, o victorie chiar si cu echipa a doua a unei prim divizionare rusesti e o victorie de prestigiu, eu am vrut să zic că prima echipa nu a jucat cu noi! Atât, nimic mai mult. Avem cea mai bună echipă din liga a doua din românia, așa că rezultatul nu e o surpriză.

      0
      0
      1. Doar că nu e echipa a doua! Vorbiți prostii toți cei care insistați cu aberația asta deși au fost o serie de comentarii anterioare care vă ofereau dovezi palpabile. Spre exemplu la UTA, dacă noi jucam cu Bolboașă, A.Rus, Criașn, Hrezdac, Pușcaș sau Ursu ziceai că e echipa a doua? Crezi că niște jucători care au 3, 5 sau 10 meciuri într-un tur de campionat în Rusia sunt sub nivelul echipelor de top din Liga a doua românească? Hai să mai și gândim înainte de a susține niște lucruri!

        0
        0
      2. Păi noi când am jucat cu cei amintiți de tine am fost conduși de Pecica, așa că da…pot fi considerați echipa a doua , cu ei titulari nu eram locul 1 acum , cum nici Arsenal Tula nu era probabil în prima ligă a Rusiei cu jucătorii care au jucat cu noi!

        0
        0
  4. Hai domnule ca asta-i culmea !!! S-a ajuns sa se puna problema ca, UTA. a jucat cu o echipa Arssenal Tula din Rusia dar cu echipa2a !!! Nu domne, UTA a jucai un amical cu aceasta echipa de parca ar fi Real Madrid, unde ca orice amical, se ruleaza toti juca torii pt. a se vedea potentialul lor pe teren si de a cea un prim 11 pt. partidele oficiale. Ca, a jucat cu echipa2a s-au a1a, important este ca baietii au castigat si bravo lor in fata unei echipe bune din Rusia dintr-un esalon superior cu ai lor jucatori buni care oricand pot debuta ca titulari la prima echipa !!! BRAVO BAIETIII, BRAVO LASZLO BALINT !!! FORTA UTA UTA UTA UTA UTA ARAD !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button