UTA Arad

În proporție de 99%, Csikszereda – UTA se joacă luni, 24 februarie, în nocturnă





Mai sunt zece zile până când caravana ligii secunde la fotbal se pune din nou în mișcare. Cu mici excepții, adversarele „Bătrânei Doamne” s-au întărit în această iarnă, astfel că se anunță o luptă la „baionetă” pentru promovare.

Conform surselor noastre, televiziunile au decis să împartă etapa cu numărul 22 de vineri, 21 februarie, până marți, 25 februarie. Patru vor fi meciurile ce se vor vedea pe micile ecrane, printre care și cel al liderului din Arad.

Dacă nu se mai schimbă nimic, Csikszereda Miercurea Ciuc – UTA se va disputa luni, la ora 17,30, la Miercurea Ciuc, teren pe care trupa lui Valentin Suciu nu a pierdut niciun meci în acest sezon. La prima vedere, pentru arădeni ar fi un lucru bun să joace atunci, căci au timp mai mult la dispoziție să se reobișnuiască cu temperaturile din România, după cele 15-18 grade Celsius pe care s-au pregătit constant în Turcia. Delegația „roș-albă” se va repatria sâmbătă, 15 februarie.

Conform surselor noastre, cele patru partide pe care Digi Sport, Telekom Sport și Look TV le vor transmite din cadrul rundei cu numărul 22 sunt:

Vineri, 21 februarie ora 20

Universitatea Cluj – FC Arges

Sâmbătă, 22 februarie, ora 12

Petrolul Ploiești – Dunărea Călărași

Luni, 24 februarie, ora 17,30

Csikszereda Miercurea Ciuc – UTA

Marți, 25 februarie, ora 19

Rapid – Turris Turnu Măgurele

8 comentarii

    1. Sint din Bucuresti, au multi suporteri, nu-s pe ultimul loc ci trag la promovare, au patronat puternic, asa ca imi pare normal sa fie pusi pe ecran. Este si o parte buna, se vad meciurile, pot fi studiati de adversari. In aceiasi situatie este si UTA

      0
      0
      1. aici la patronat au o problema, ca sunt transmisi au fost pe TVi si pe cand erau in liga 4, asa cum a fost si Petrolul. Lasa sa apara ei la TV si noi sa promovam

        0
        0
      2. Doar ca e numele Rapid si ca sunt din Bucuresti de asta sunt transmisi

        0
        0
  1. Mă doare în coaie de rapid, nu ma interesează de mitici aia
    UTA să promoveze, nu rapidul
    FORZA UTA!!!!!!!!

    0
    0
  2. Nu stiu ce sa spun,dar din temele noastre de casa,din urma,promovarea publicitara, accentuata,exagerata pare sa nu fie de bun augur..Am trecut si noi prin asa ceva,presiune a proasta,fara rost…
    Lasati linistiti promovarea Rapidului ai lui Pancu pe tot ce misca scris si „on line”….Nu poti citi o stire serioasa,sau sa deschizi televizorul,fara a fi intoxicati….Rapid in sus,Rapid in jos….Pancu este imaginea….”priviti liga a 2-a pe Gigi TV”….Liga a 4-tra il,asteapta….Cine tine pariul cu mine?
    Pancu este imaginea,tartorele competitiei….este ca si malaria sau Coronavirus….Este virus,nu scapi de el…Maxim jenant….Foarte bine….isi creeaza propriile frustrari si presiuni….Noroc acolo cu Florin ManeA…Totul este in grafic…..Pai nu construieste si la Rapid un hotel si baza sportiva,cum promitea la UTA?
    Mai cate o „bauta”,iar pumni in gura,competitie pugilistica in ring…Pancu versus Florinel Manelica,specialist in clone de carduri bancare….Sa radem cu Stan si Bran….Faze amuzante….

    0
    0
  3. Acum,haideti cu pronosticurile etapei….Ce parere aveti? Eu nu am pariat niciodata in viata mea si nu am aceasta slabiciune….sa vedem ce am nimeri…?!?!
    Merg pe:
    -Cluj-Arges…2 solist!
    -Petrolul-Calarasi…1 posibil si X…
    -Csikszereada-UTA 2,minim X.Dar sarjez pe 2…
    -Rapid-Turis?????Nu stiu,as vrea 2….Vor iesi scantei mari acolo….
    Restul sunt joc de glezne….Unii incearca ceva,de a cantari…unii trag la promovare,altii la evitarea retrogradarii….Mijlocul clasamentului este cel mai periculos…Echipele unse la cur cu lubrifianti alunecosi….
    Duhurile lui Pinalty,Padureanu,Sechelariu nu sunt stinse inca…Surprizele o vor depasi pe Andreea Marin…..Ha,ha,ha….

    0
    0
  4. Meci greu cu Csiksereda dar eu cred in baietii ca pot face un meci foarte bun si sa castige cele trei puncte !!! FORTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA ARAD , HAI BAIETII !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button