Fotbal judeteanUTA Academie

Zăbraniul a câștigat primul amical al iernii, cu noutățile Gherghel și Ionuț Pașcu pe teren contra UTA-ei U19





Reunit la începutul acestei luni, liderul Ligii a 4-a Arad s-a axat doar pe antrenamente, iar, ieri, a disputat și primul amical al iernii. Zăbraniul a fost oaspetele unui alt lider, cel al seriei de Vest al Ligii Elitelor U19, UTA pregătită de Sandu Gaica, Adi Ungur și Mihai Petcuț. În cele din urmă, a contat plusul de experiență și forță în stabilirea câștigătoarei unui joc per ansamblu echilibrat, cu destule situații de poartă de ambele părți.

Scorul s-a oprit la 3-2 pentru elevii lui Dorel Mutică, istoria scriindu-se astfel:

0-1 (min. 17): Zele recuperează o minge în atac, driblează scurt un fundaș și îl învinge pe Cristea cu un șut plasat

1-1 (min. 30): Contră rapidă a UTA-ei, finalizată de Rădulescu cu un șut puternic la colțul lung

1-2 (min. 33): Zele pasează excelent pentru Ghergar, care îl execută pe Cristea din poziție bună

1-3 (min. 62): Iorgovan primește o minge trimisă inteligent de Poenaru, o preia și cu un șut plasat îl învinge pe Manea

2-3 (min. 85): Răzban reușește să păcălească apărarea Victoriei printr-o pătrundere din lateral și un șut puternic sub bară

UTA Under 19 are o lună bună de pregătire în spate doar pe plan local.A fost un joc bun de pregătire, noi venim după o perioadă mai grea de antrenamente. Sigur, am urmărit ca din punct de vedere fizic să vedem cum stăm în momentul de față și, în general, sunt mulțumit. Mai avem patru săptămâni până începem campionatul Elitelor și intrăm într-o altă etapă a pregătirii, în care vom lucra pe ateliere specifice. De amicalul de azi sunt în general mulțumit, băieții s-au comportat bine contra unei echipe de seniori a Ligii a 4-a”, a menționat la finalul întâlniri amicale  Sandu Gaica.

Zăbraniul nu a contat nici la acest joc pe Cornea, care, probabil, e deja istorie pentru Mutică. Kocsis a lipsit și el, dar motivat, în timp ce antrenorul Victoriei i-a avut, în premieră, la dispoziție pentru un test pe transferurile iernii, mijlocașii Ionuț Pașcu și Iosig Gherghel și atacantul Vasile Mașniță. Dacă acesta din urmă chiar a demarat antrenamentele cu „roș-albii”, ceilalți doi au venit pe parcurs. Pașcu (20 de ani) de la LPS Cetate Deva, iar Gherghel revine după aventura de la Sântana.Un prim meci de verificare contra unei echipe tinere care aleargă și se pregătește de o lună de zile. Tocmai de aceea, acest test fost mai mult decât bun. Sigur, fiind primul meci nu pot să spun că m-a interesat rezultatul. Venind după o săptămână de antrenamente m-a interesat să avem o așezare bună, mai ales împotriva unui adversar, despre care știam că va face pressing, va alerga, ne va pune probleme. Una peste alta sunt mulțumit, sigur după pauză am dat șansă tuturor să evolueze minim 30 de minute, iar unora dintre ei chiar o repriză. Trebuie să muncim mai mult”, a punctat Dorel Mutică la finalul întâlniri de pe „Motorul”.

Formații:

UTA U19 (prima repriză): Cristea – Halos, Salka, Dardai,  Mohaci – Rădulescu, Cocris – Negoescu,  Sfârlea, Merian – Boștină.

UTA U19 (a doua repriză): Manea – Căciulă, Irimia, Maier, Turc, Cleuță, Pătlăgică, Truță, Moldovan, Răzban, Simon.

Victoria Zăbrani (prima repriză): Mitrea – Iova, Ioan Pașcu, Bier, Topai –  Ionuț Pașcu, Vasilca – Mandache, Zele, Ghergar – Masniță.

Victoria Zăbrani (a doua repriză): Vasii – Iova, Ioan Pașcu, Moisă, Cojocaru – Hodan, Ionuț Pașcu – Mandache,  Poenaru, Gherghel – Iorgovan. Au înscris: Zele, Ghergar, Iorgovan.

Sâmbătă, cele două formații dispută, din nou meciuri de verificare. Utiștii înfruntă echipa antrenată de Vali Miculescu, Dudeștii Noi, din Liga 4-a Timiș, iar Zăbraniul are duel tare cu Frontiera Curtici, echipa pe care a întrecut-o la vârful campionatului chiar în ultima etapă a anului trecut.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button