Fotbal judeteanGloria LT Cermei

Într-o singură direcție: Șoimii Șimand – Gloria LT Cermei 0-5





Fiindcă a declinat în ultimul moment invitația pentru un amical al pecicanilor, Gloria Lunca Teuz Cermei a mai intrat pe gazon pentru un test la o săptămână de la deplasarea de la Sântana. Și a jucat tot pe terenul unei formații de Liga 4-a, Șoimii Șimand, ce avea la activ doar patru antrenamente în această iarnă. Așadar, diferența evidentă de pregătire fizică și, până la urmă, și valoare s-a reflectat în rezultatul final.

Tabela s-a oprit la scorul de scorul de 5-0 pentru „sămădăi”, care aveau deja 2-0 după nici 10 minute de joc.Iată și cum s-au marcat golurile:

0-1 (min. 3): Udrea a centrat în fața porții și Djambou a pus latul din 6 metri

0-2 (min. 10): Acțiune pe drepata a oaspeților, Udrea a centrat, șimăndanii au respins până la Șimăndan, care a șutat frumos de la 18 metri.

0-3 (min. 55): Djambou a scos un penalty și Burlă a transformat precis

0-4 (min. 64): Centrare Luca Bodri și Djambou a înscris din alunecare

0-5 (min. min.75): Claudiu Matiș a scăpat singur de la mijlocul terenului după o pasă decisivă a lui Vezan și l-a executat pe tizul său din poarta Șimandului

Șimăndanii au mai perfectat două transferuri, iar unul dintre ele, Daniel Denuț a și jucat azi. Celălalt, Andy Asandului a absentat din motive personale, ca și Achim sau Stejar, de altfel. „Fără doar și poate, am avut în față o echipă mai bine pregătită, care ne-a luat tare de la început. Ne-a dat două goluri și totul a devenit mai simplu pentru ei. Noi avem la activ doar patru antrenamente, nu puteam emite pretenții în fața unei echipe de Liga 3-a, ce are aproape o lună de pregătire în spate, între care și un cantonament la Moneasa. Dar, vom face și noi progrese până la prima etapă de campionat, sunt convins de asta”, a precizat Ghiță Tăucean, directorul sportiv al șimăndanilor.

Cermeianii au contat în premieră pe juniorii Șimăndan (care a început pregătirile cu Lipova) și Mario Codrea, care se va despărți de Sebiș. „Am urmărit să le oferim plăcerea de a juca fotbaliștilor noștri după cantonament. Am  evoluat cu doi atacanți, ne-a ieșit bine, au dat randament maxim. Sunt mulțumit de noii veniți, Jordan Djambou, un atacant masiv de careu, Șimăndan un fotbalist activ pe banda dreaptă, Bodri a fost prezent la multe faze de gol, iar juniorul Codrea a jucat și el binișor. Să vedem dacă va accepta condițiile noastre după ce-și va rezilia contractul cu Sebișul. Sunt mulțumit că nu avem accidentați pe o lungă perioadă de timp, mulțumim adversarului pentru condițiile oferite, terenul a fost bun și le dorim succes în Liga 4-a. Urmează o săptămână cu două meciuri test, UTA U19 și Dumbrăviță”, a punctat Flavius Moisă, antrenorul cermeianilor, care nu a putut conta azi pe: Todoran, Cocină și Petcuț.

Formații:

Șimand: R. Matiș – Cl. Ujoc, Ruska, D. Morariu, R. Varga – Roza, R. Caba, C. Morariu, Sechel – Șulea, Gheorghieș. Au mai jucat: C. Caba, Denuț, Borod, Micula,

Cermei: Dagău – Udrea, Iuga, Mario Codrea, Sabău – Gruiescu, Ianc, Lazăr, Șimăndan – Jordan, Cl. Matiș. Au mai intrat: Deak – I. Pop, Burlă, Ciubotariu, Vezan, L. Bodri, Bulza. Accidentați:  Antrenor: Flavius Moisă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button