Fotbal judetean

Fruntașele Ligii a IV-a s-au anulat reciproc în superamicalul iernii

Echipele ce își vor disputa, în mare măsură, locul 1 înainte de intrarea în play-offul Ligii a 4-a Arad s-au duelat într-un amical de lux. Pe terenul satisfăcător din Aluniș, cele două echipe au preferat să nu riște prea mult, făcând mai degrabă un antrenament fizic și tactic.

Ocaziile clare nu au fost prea multe, Apostol și Gurban pentru curticeni, respectiv Zele și Ghergar pentru Victoria. Așadar, meciul s-a terminat așa cum a început, ambii tehnicieni primind semnale importante cu o lună înainte de reluarea meciurilor pe puncte.

Ieri, Dorel Mutică nu i-a avut la dispoziție pe Topai (accidentat) și pe Mitrea care a fost învoit. Cu toate acestea, echipa s-a prezentat bine în fața unui adversar bun. „Am jucat pe un teren bunicel pentru această perioadă. Sigur, au fost momente când mingea a sărit un pic și la anumite faze am avut de suferit și noi și ei. Până la urmă a fost un joc bun de pregătire. Nu pot să le reproșez prea mult băieților, s-a văzut clar că pe anumite porțiuni de teren, când au vrut să centreze, de exemplu, mingea le-a jucat feste și a sărit. Cu toate astea a fost un test bun contra echipei de pe locul 2, întotdeauna au fost meciuri viu disputate între aceste două grupări. Noi am avut cele mai mari ocazii în partea a doua prin Zele, dar ca rezultat a fost echitabil și, până la urmă, este important că ne-am făcut antrenamentul prin joc, asta este tot ce contează” a spus la final antrenorul Zăbraniului.

 

 

Gruparea din Curtici s-a prezentat la meciul de la Aluniș după o săptămână grea cu cinci antrenamente și fără Gligor și Copil. „Venim după antrenamente tari, în care am încărcat, iar pe acest fond sunt mulțumit de efortul echipei. Începem de săptămâna viitoare să lucrăm din punct de vedere tactic, la relațiile de joc, la acțiuni și momente fixe. În general, sunt mulțumit de randamentul băieților după această săptămână grea  și, ceea ce este cel mai important, este am încheiat-o fără accidentări. Iar în cea ce privește jocul, ambele echipe au jucători cu experiență rezultând un joc de antrenament foarte bun, pe un teren acceptabil pentru acest anotimp.” a punctat și Radu Anca, tehnicianul Frontierei.

Formații:

Victoria Zăbrani (prima repriză ): Vasii  – Iova, Bier, Ioan Pașcu, O. Moisă – Ionuț Pașcu, Vasilca – Mandache, Zele, Gherghel –  Masniță.

Victoria Zăbrani (a doua repriză): Vasii – Iova, Bier, Ioan Pașcu, O. Moisă – Poenaru, I. Hodan, Cojocaru – Ghergar, Iorgovan.  Antrenor: Dorel Mutică.

Frontiera Curtici (prima repriză ): Mucha – Alex Don, Gurban, N. Varga, Cl. Vereș – Huțanu, Avrămuțiu, Crișan, Hanc – Al. Mihai, Apostol.

Frontiera Curtici (a doua repriză ): Trifoi (Leva) – Gavriț, Gurban, Al. Don, Vereș – Morar, Avrămuțiu, Ursoi, Crișan – Ursoi , Brândușe.  Antrenor: Radu Anca.

Comentarii Facebook

2
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close