Fotbal feminin

AC Piroș Security a perfectat patru transferuri pentru returul Ligii 1: Fundașul din Brașov joacă în UEFA Champions League la futsal!



Revenite din vacanță la începutul acestei luni, fotbalistele de la AC Piroș Security își continuă pregătirile pentru partea a doua a sezonului 2019-2020. Din această săptămână, însă, „leoaicele” nu îl au la timonă pe antrenorul Florin Bugar, care își face treaba ca selecționer al lotului național în cantonamentul din Turcia. Tehnicianul timișorean a luat-o cu el și pe Melisa Olariu, unul dintre cele mai produse ale fotbalului feminin arădean.

Bugar și-a găsit și înlocuitor pentru cele zece zile în care va absenta de la echipa de club în Bogdan Bozian, experimentatul fotbalist al celor de la Progresul Pecica, soțul uneia dintre componentele lotului Elisa-Ruth. Rămâne, însă, de văzut dacă programul lui Dan Stupar nu se va suprapune cu cel al fotbalistelor, iar atunci Pavel Piroș ar putea apela la fostul său colaborator de la Pâncota, Dan Cuedan.

Până una alta, însă, președintele lui AC Piroș Security și-a pus semnătura pe patru noi transferuri, jucătoare solicitate de Florin Bugar. Cel mai important nume pare a fi cel al fundașului din Brașov, Lavinia Bot (foto II, 22 de ani, foto alături de Larisa Sârbovan, componentă și ea a AC Piroș Security), colegă cu portarul Abălașei și mijlocașul Răduc la campioana României la futsal, care va participa între 9 și 13 aprilie, în Franța, la cea mai importantă întrecere europeană de profil – UEFA Champions League.

 

Apoi, atacul a fost întărit cu Mariana Voinea (foto III, 22 de ani), fostă componentă a prim-divizionarei, Fortuna Becicherecu Mic. Cum Alexandra Prodan s-a accidentat și va lipsi tot sezonul de primăvară, Florin Bugar a solicitat și junioare și la Arad au ajuns Magda Drăgan (18 ani), de la ACS United Bihor) și Antonia Ciuclea (, foto IV, 19 ani), de la ACS Student Sport Alba Iulia. Drăgan (foto, alături de președintele Pavel Piroș și director sportiv, Liviu Ilea) e mijlocaș stânga sau central, iar Ciulea e mijlocaș de bandă dreaptă și are la activ un stagiu de pregătire sub comanda lui Bugar în culorile „tricolore”.

Vă reamintim că la echipă a revenit și Alice Cociuba, iar conducerea clubului mai pregătește un transfer din Turcia. „Am promis că ne vom întări pentru partea a doua a sezonului și asta facem, respectând solicitările profesorului Bugar. Încercăm să-i punem la dispoziție un lot cât mai competitiv pentru o parte a doua a campionatului poate și mai bună decât prima. Vrem să mergem cât mai departe în Cupa României și să mai urcăm măcar un loc, poate două, în campionatul primei ligi. Bineînțeles, prin aceste transferuri, pregătim echipa și pentru sezonul viitor, când am vrea să țintim și mai sus”, a spus Pavel Piroș, președintele grupării arădene.

Campionatul primei ligi feminine se va relua pe 22 martie cu runda a doua a returului, în care „leoaicele” le găzduiesc pe fetele de la Târgoviște. Etapa cu numărul 12, cu AC Piroș Security jucând pe terenul Alexandriei, va fi reprogramată pe 1 aprilie.









2 comentarii

  1. Nu avem decat sa apreciem echipa feminina a Aradului si proiectul d-lui Piros…Logic ca tinem cu fetele dansului in a performa la cat mai sus….Chestie de patriotism local,fara dubii….Doar nu vom tine cu alte echipe feminine romanesti…..
    Domnule Piros,stiindu-va dedicat Dinamo,nu am decat sa va felicit pentru derby,castigat clar,pe merit…asta este….Ati fost net superiori,recunosc asta…
    Va adresez acum o intrebare publica si stiu ca urmariti si cititi sportarad….
    Dupa noile reguli,va trebui ca UTA,in cazul unei promovari sperate,sa alipeasca o echipa de fete…
    Aveti vreo discutie pana acum,de colaborare?
    Va multumesc anticipat pentru un eventual raspuns.

    0
    0
  2. Imi cer scuze ca nu v am raspuns mai repede dar am fost plecat cateva zile din tara si am fost prins cu Cupa Romaniei!Multumesc pentru aprecieri si sper din tot sufletul sa avem rezultate bune in returul campionatului si in cupa Romaniei! In ceea ce priveste o colaborare cu vreo echipa de fotbal masculin, va pot spune urmatoarele: Ne am dori sa jucam pentru Arad si aradeni in conditiile in care vom fi contactati pentru a semna acest protocol. Nu v a ascund faptul ca am avut discutii pe aceasta tema cu mai multe echipe care ne au propus o colaborare in acest sens. Printre ele fiind echipe din Liga 1 atat din Ardeal cat si din tara printre ele fiind si Dinamo si Rapid Bucuresti! Vom vedea! Dar oricum sa stiti ca prima optiune va fi UT A daca vom fi doriti! Multumesc!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button