Crisul Chisineu-Criș

Crișul se întărește de la colegele arădene cu fundașul Codrea și mijlocașul Mihuța: „Avem un lot competitiv”



Deținătoarea bronzului la mijlocul întrecerii în seria a IV-a a Ligii a 3-a  a mai perfectat două transferuri, probabil ultimele ale iernii în ceea ce o privește. În așteptarea „cărții verzi” pentru atacantul Beniamin Lazăr, cei de la Crișul au completat și celelalte două compartimentele cu fotbaliști de colegele arădene.

În primul rând, vorbim despre Ionel Mihuța, un mijlocaș central care a evoluat care și-a luat actele de la Gloria Lunca Teuz Cermei, formație la care a evoluat până în vară, înainte de a pleca în străinătate. Prin urmare, timișanul se află la a treia experiență la o formație din județul nostru, după ce a îmbrăcat și tricoul Sebișului tot în Liga 3-a.

Dar, Adrian Abrudean va avea și o variantă de junior în plus, prin aducerea lui Mario Cristian Codrea, care în prima parte a sezonului a evoluat pentru Național Sebiș. Fundașul lateral de picior stâng, care poate juca și la mijloc, are 18 ani și este unul dintre frații lui Marian Codrea, atacantul care are deja patru goluri pentru Crișul în acest sezon.

„Odată cu aceste ultime mutări, eu zic că avem un lot competitiv cu care sperăm să terminăm cât mai sus campionatul”, a fost scurta remarcă a managerului „alb-albaștrilor”, Daniel Cherecheși.

Tot în această iarnă, Crișul i-a mai transferat cu acte în regulă pe fundașul Nistor, mijlocașii Balla, Teședan, Susan și Tambor.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button