UTA Arad

Au prins puteri pentru returul Ligii a 2-a la Grenier





La invitația unuia dintre partenerii săi, utiștii au petrecut o seară relaxată, poate printre ultimele înainte de reluarea bătăliilor din Liga 2-a. Într-o formulă ceva mai restrânsă, familia „Bătrânei Doamne” a prins puteri pentru partea a doua sezonului prin delicatețile oferite de Grenier Brasserie.

Între altele, conducătorii, antrenorii, jucătorii și membrii staffului au schimbat două vorbe și cu Sergiu Bîlcea, candidat la funcția de primar al orașului. Unul dintre subiecte a fost, bineînțeles, stadionul „Francisc Neuman” și posibilitatea ca acesta să fie gata, măcar parțial, până în iulie când UTA ar putea să evolueze în Liga 1. Chiar astăzi, de altfel, s-a desemnat oficial firma ce finaliza arena, termenul de finalizare fiind de 6 luni de zile de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor.

Utiștii se mai pregătesc trei zile la Arad, iar sâmbătă, la orele amiezii pleacă spre Brașov, cu autocarul. Sub Tâmpa, arădenii se vor caza la Hotel Cubix, duminică se vor antrena la Tărlungeni, iar seara vor trage la Csíki Boutique House, din Miercurea Ciuc. Primul fluier al partidei cu Csikszereda se dă luni, la ora 17,30.









4 comentarii

  1. O sa platiti scump in caz ca UTA nu poate evolua primele meciuri in LIga 1 pe propriul stadion. O sa platiti scump la urne si voi si toata gasca aia infractionala de la psd Arad. De asemenea, Drast company v a trebuii sa faca lucrarea vietii lor daca nu doresc sa se compromita precum Tehnodomus. Asta nu e vreo gradinita de la tara, e stadionul celei mai titrate echipe (necomuniste)din Romania.

    0
    0
    1. Nu stiu despre ce vorbesti, tocmai am spus ca o sa plateasca scump. Citeste inca o data commentul meu.

      0
      0
  2. Minciuni,minciuni si iar minciuni….si propaganda electorala…Suntem in 20 februarie,dupa o iarna lejera si au inceput sa creasca muschi verzi pe caramizile cladite..Cai verzi pe pereti…
    Nici vorba de finalizare…Chiar daca se va lucra 24X7 cu cate 200 oameni/tura,nici o sansa…UTA face cinste Aradului si este batjocorita de politicieni…Nu este unul mai bun ca si altul….Toti sunt o apa si un pamant…
    @Lucian,@Calin….s-a platit in cele din urma datoria catre firma Rulouri de gazon?,pentru ca pe asa timp frumos,trebuia deja fertilizat deasupra si incet incet intretinut…Dar cine?
    Pare si de fapt asa este,aseamana,cu o locatie abandonata si parasita….
    Nici macar montarea scaunelor nu mai continua…
    Latra cainii….caravana trece….Nu exista rusine mai mare….Ca la noi,la nimeni….Ii tot hlizim si criticam pe bucuresteni,simtindu-ne frustrati,dar vad o Ghencea rasarind ca si ghioceii,de asemenea Arcul de Triumf…
    Imi este rusine…..de mine in primul rand, ca inghit mereu asemenea galuste acrite…
    Si cica,radem de Evul Medieval,cu acele arderi pe rug….
    Pai exact asta lipseste acum….

    0
    0
  3. D-le Bibart rugati constructorul ca pana la finele lunii iunie 2020 sa termine macar partial Neumanul pentru ca FRF -Omolagari stadioane sa ne permita sa jucam acasa meciurile,nu prin alte orase,caci atunci nu avem nici o sansa sa ramanem in liga 1 daca promovam si nu intervin surprize neplacute cu UTA !Vad ca Adr Petre nu a invatat din patania lui Ioan Hora cu Jijii si nu stie ce-l asteapta.Suporteri utisti din Arad mergeti la d-l primar si fortati executarea lucrarilor principale la Neuman.Hai UTA !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button