Fotbal judetean

Amical cu 11 goluri între UTA U19 și Cermei și o revenire spectaculoasă a divizionarei terțe





Spectacol total în amicalul dintre juniorii mari ai UTA-ei și Gloria Lunca Teuz Cermei. Pe „Motorul” s-au înscris nu mai puțin de 11 goluri, cu divizionara terță revenind de la 2-5 la 6-5. Simon (a reușit „pokerul” în contul utiștilor, Merian marcând și el odată, pentru ca pentru divzionara terță să marcheze: Djambou, Ianc, L. Bodri, Gruiescu, Matiș și Cocină. Au fost și ceva nervi în tabăra cermeianilor, pentru care a plătit cu cartonaș roșu Sabău, încă din prima parte a partidei.

Cu Haloș și Dardai pe margine, dar și cu Rădulescu înlocuit după 10 minute ca urmare a unei toxiinfecții alimentare, plus jucătorii de 2003 care se vor pregăti cu grupa lor până la reluarea întrecerilor pe puncte, UTA Under 19 i-a ținut în șah pe „sămădăi” până la finalul partidei amicale. „Până la urmă, experiența superioară a adversarului și-a pus amprenta pe scorul final, care, însă, contează mai puțin. Rămânem cu un antrenament bun, complet, cu plusuri și minusuri. Important este că băieții s-au implicat, au alergat și au respectat, în mare, ceea ce vorbim și antrenăm. Sigur, când iei 6 goluri nu poți fi mulțumit, dar nici să-i marchezi Cermeiului cinci goluri nu e la îndemâna tuturor. Repet, a fost un antrenament cu joc foarte bun pentru această perioadă”, a punctat Sandu Gaica, ajutat pe banca UTA-ei U19 de Adi Ungur și Mihai Petcuț.

Formații:

UTA U19: Opric – Căciulă, Salka, Pașcu, Mohaci – Cocriș, Rădulescu (10 Truță) – Sfârlea, A. Gavrilă, Merian – Simon. Au mai jucat: Cristea – Răzban, Boștină, Maier, Turc, Merca, Găină, Cleuță.

Cermei: Dagău – Udrea, R, Iuga, Burlă, Sabău – Ianc, Lazăr, Ciubotariu – Gruiescu, Djambou, Șimăndan. Au mai jucat: Deak – I. Pop, Matiș, L. Bodri, Cocină, Bulza.

Ambele formații intră pe teren și sâmbătă, UTA U19 în compania Sântanei, iar Cermeiul o găzduiește la Horia pe Dumbrăvița.









3 comentarii

  1. Este ciudat ca Petre Simon are cifre asa de bune si nu a fost pe la seniori,cred ca este golgheter la Elite U19 pe tara(seria de vest si seria de est). Sper sa nu pierdem acest jucator.

    0
    0
    1. Simon are cel putin 30 de goluri marcate in tur pentru UTA U19 in campionatul juniorilor. Am crezut ca Balint o sa-l duca in cantonament cu echipa mare in Turcia dar se pare ca altii au fost preferati.

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button