Stranieri aradeni

Adi Petre a jucat doar o repriză la debutul în Liga 1!





În condițiile în care UTA se tot chinuie să revină pe scena primului eșalon de 12 ani, debutul unui fotbalist arădean în Liga 1 merită consemnat. A venit ziua în care Adrian Petre a jucat primele sale minute în elita fotbalului românesc pentru echipa cu care a semnat exact în urmă cu o săptămână.

Atacantul de 22 de ani a fost titular pentru FCSB împotriva celor de la Chindia Târgoviște, a ratat o ocazie mare după 3 minute de joc și a fost schimbat de Bogdan Vintilă la pauză, cu Harlem Gnohere. În ieșirea obișunuită în presă, de după meci, Gigi Becali a adresat primele critici la adresa arădeanului, în „colimator” fiind luat și Florinel Coman.

O altă nouă achiziție a lui FCSB, fundașul Miron, a dat iluzia unui succes al bucureștenilor, dar trupa lui Viorel Moldovan a egalat în primul minut de prelungire prin Dangubic. S-a terminat 1-1 și „roș-albaștrii” mai pierd două puncte importante chiar înainte de intrarea în play-off.

Celalălalt fotbalist arădean din lotul lui Vintilă, Dennis Man, nu a apărut pe gazon, fiind suspendat.

FOTO: gsp.ro

5 comentarii

  1. 45 minute a jucat saracul si deja l-a luat ciobanul la ochi.
    Daca mai face 2-3 reprize fara gol sterge ciobanul cu el pe jos.
    Ca cauti, fratele meu, la o echipa fara antrenor? Cand naiba vor deschide jucatorii ochii si vor realiza ce puroi este in clubul ala?

    0
    0
  2. Mare greseala a lui PETRE ca a venit la FCSB !!! O sa aiba parte numai de critici din partea lui JIJI , ALTA ECHIPA NU GASEA ?

    0
    0
  3. Norocul lui Petre poate fi venirea unui antrenor cu onoare !! Onoare ,afara de calitate. Ia uite la Teja !!!! Cum a plecat a și convins . Pentru bani și onoruri uitase onoarea acasă. !!Pe Becali îl atrage sensul de afacere din fotbal ,câștigul !!Petre pare ,,,galvanizat” ca acest Ovi. Popescu ,fost și el pe la UTA. Nu știe nimic ,baga osul ,și are o fatza de câine bătut !! Pentru bani mai așteaptă și Pufi ,care de supărare mai pierde și din calitate. !! Vai de federația și fotbalul care accepta banii fara onoare. !! Fara onoare au acceptat tutela financiara la Clinceni. !!

    0
    0
  4. Mai Petre am scris sa stai pe fundul tau prin strainatate si nu veni la Jiji ca o sa patesti mai rau ca Ioan Hora.Acum nu te supara dar la UTA a fost forma ta de varf dupa care rar te-ai mai ridicat la nivel mare.Ai vazut ca nu esti instare sa marchezi din 4 m in min.3……!!!! Sa sti Petre ca e greu sa fi constant in evolutii si de poti pleaca de la ciobanel ca nu stiu daca mai ajungi la vreo nationala…….!Bravo Chindia ca i-ai pus cu picioarele la pamant..Pentru noi doar UTA conteaza si succes la Ciuc,ca altfel e >Jale<!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button