Baschet

Îndreptățite să spere la finala națională: FCC Baschet Arad – CSM Satu Mare 83-65

Baschetbalistele arădene au făcut, în această seară, un joc aproape perfect în derby-ul etapei cu numărul 7 din Liga Naţională, Grupa A. Cei aproximativ 1200 de spectatori veniţi la meciul cu CSM Satu Mare și-au împins de la spate favoritele, care au apăsat pe accelerație în sfertul patru și s-au impus la o diferență de scor nesperată: 83-65. Era de ajuns un +9 pe tabelă pentru ca FCC Baschet Arad să aibă avantaj în duelurile directe cu Mosby și colegele sale, dar a ieșit mult mai bine.

Așadar, ceea ce s-a întâmpla în Sala Sporturilor „Victoria” a depăşit aşteptările şi celor mai optimişti suporteri arădeni. FCC-ul a dominat întreaga partidă, la capătul unei evoluţii entuziasmante, cu accent pe debutul și mai ales finalul de joc. Un ultim sfert încheiat cu scorul de 30-19 a adus o victorie clară pentru al 9-lea succes din cele 10 meciuri jucate pe teren propriu în acest sezon, iar Aradul speră că se poate implica, după mult timp, în lupta pentru titlu.

Etapa viitoare, „galben-albastrele” se deplasează pe Someş, pentru confruntarea cu Universitatea Cluj-Napoca, aflată pe penultimul loc în clasamentul Grupei A valorice.

FCC Baschet Arad – CSM Satu Mare 83-65. Pe sferturi: 21-14, 15-21, 17-11, 30-19.

Formaţii şi marcatoare:

Arad: Webb 23 puncte, Akathiotou 22, Robinson 14, Ardelean 7, Karakasevic 7, Hadzovic 6, Fodor 4, Pop, Mercea, Ciotir, Neagu şi Lipovan.

Satu Mare: Mosby 23 puncte, Olah 9, Miljkovic 9, Ervin 8, Podar 7, Ferenczi 4, Popescu 3, Huţanu 2, Kadar, Pop Szmutkzu şi Stoiedin.

Foto: Radu Bulzan

Comentarii Facebook

2
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close