Fotbal judetean

Doar antrenorii cu licența vizată de Comisia Tehnică a AJF Arad vor mai putea sta pe bancă (și) în fotbalul județean

Având în vedere faptul că din 14 martie intră în vigoare „Statutul și Regulamentul privind antrenorul de fotbal”, AJF Arad, prin Comisia Tehnică, împreună cu Federaţia Română de Fotbal, solicită tuturor cluburilor afiliate la AJF Arad să depună la sediul AJF un dosar cu copii legalizate de către club (ștampila și semnătura reprezentantului legal de la club pentru conformitate) de pe licențele antrenorilor, câte un contract al fiecărui antrenor cu clubul în original, însoțit de fișa postului și un centralizator cu antrenorii care activează în cadrul clubului, pe categorii de vârstă.

În cazul în care dosarele depuse de cluburi nu sunt complete, antrenorii nu vor mai avea dreptul de a sta pe banca tehnică la meciurile oficiale începând din stagiunea de primăvară, la toate competițiile oficiale de sub tutela AJF Arad, inclusiv cele de copii și juniori. Totodată, nerespectarea acestei obligaţii se sancţionează cu penalitate sportivă de 2.000 de lei pentru grupările în culpă, după care s-ar putea ajunge și la depunctare.

Din informațiile noastre, la nivelul Ligii a 4-a, în acest moment, probleme cu antrenorii licențiați au CS Beliu, Podgoria Pâncota și CS Glogovăț. Comisia Tehnică a AJF Arad, condusă de Cristian Sculici, tocmai a finalizat cu examen un nou curs pentru antrenorii cu licența C, însă pe 23 martie, Federația mai organizează un curs de specializare la Reșița, unde inclusiv antrenorii arădeni cu probleme își pot actualiza licența.

Comentarii Facebook

0
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close