UTA Arad

Buhăcianu promite puncte cu Ripensia, iar: „Dacă și înscriu cu atât mai bine”





Valentin Buhăcianu a fost unul dintre cei șase marcatori ai UTA-ei în victoria cu Csikszereda, iar acum el și colegii săi se pregătesc pentru primul meci oficial pe teren propriu al anului, cu Ripensia, echipă care le-a provocat utiștilor primul eșec în acest sezon. „Ne va aștepta un meci greu, așa cum cum a spus și Mister, vom face tot posibilul pentru a lua cele trei puncte puse în joc sâmbătă. A făcut un meci bun  și în tur, dar pe final de joc, probabil, ne-am relaxat puțin și am primit acele goluri, dar până atunci a fost un meci bun, din punctul meu de vedere”, și-a reamintit al doilea marcator stagional al „Bătrânei Doamne” despre disputa de la Timișoara, pierdută în ultimele 5 minute de arădeni.

S-ar putea spune că „vârful” și-a reintrat în formă cu golurile din pregătire după un final de tur mai puțin reușit. „Am avut pe finalul anului trecut o perioadă în care nu am marcat, dar acum intru cu gândul să-mi ajut echipa și să ieșim de pe teren cu victoria, iar dacă și înscriu e cu atât mai bine. Am 11 goluri, puteau fi și mai multe, dar și mai puține. Până la urmă, noi, atacanții, trebuie să marcăm”, a adăugat fotbalistul din Vatra Dornei.
Odată cu revenirea jucătorilor accidentați și cu transferurile din iarnă, concurența pentru un loc în primul 11 utist a crescut. Întrebat dacă are o poziție preferată în linia ofensivă, Buhăcianu a spus: „Nu am o poziție fixă, pot juca în stânga, în dreapta sau în centru, oriunde decide Mister. Dânsul știe cel mai bine unde e locul fiecăruia dintre noi”.

Vali Buhăcianu a terminat sezonul trecut cu 25 de reușite în tricoul lui Aerostar Bacău, echipă retrogradată la finalul stagiunii.

3 comentarii

  1. Da-le VALI la goluri, la cat pot duce ei ca, PELICI sa nu mai zambeasca pe sub mustati in dauna UTA-ei si sa ii aduci o zestre cat mai mare de goluri !!! ITI UREZ MULT SUCCES TIE SI CELORLALTI BAIETI DIN ECHIPA, FORTA UTA UTA UTA UTA UTA ARAD< HAI BAIETII !!!

    0
    0
  2. Buhacianu trebuie lansat…asta este atuul sau……blana….Ben Jhonson….Racheta la alergare,glont….
    Vali este total altceva fata de Ionita sau Cipri Rus,Cipri care da senzatia ca la un moment dat este mijlocas defensiv pe recuperare,alteori coboara pana in fundas dreapta unde se pare ca ii place,ca apoi sa te surprinda la sut,finalizare,venit din neant….
    Cui ii este cel mai greu?Parerea mea,ca lui Gyuszi Balint….Pai cand iei decizia ca Ciucur sa stea in tribuna???Caracter enorm,maxim antrenor,fara cioara vopsita….Ma rog…greu si cu regula juniorilor,dar corecta….Are balta peste…Doar un singur gol in plus,peste Ripensia….fara cartonase si accidentari,daca se poate….Hai baietii nostri!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button