Alte sporturi

Ce NU știai despre Simona Halep – Orice tânără din sportul arădean are de învățat de la ea!





Simona Halep este numele care domină lumea sportului feminin românesc de câțiva ani. Tenismena este un exemplu de perseverență, determinare și succes, obținând rezultate la care majoritatea pot doar să viseze. Deși azi o vezi mai mereu la televizor, în meciuri importante, în spatele poveștii ei există detalii care te pot lăsa cu gura căscată. 

Iată 4 lucruri pe care nu le-ai știut despre Simona Halep și care te vor ajuta să fii mai bun

 

  1. Joacă tenis de la 4 ani!

La doar 4 ani, jucătoarea și-a descoperit pasiunea pentru acest sport. Totul a început când l-a văzut pe fratele ei jucând. Acest lucru a impulsionat-o, din plictiseală, așa cum declară chiar ea, să ridice racheta și să bată mingea. Acela a fost momentul de cotitură, care a dus la mii de ore de antrenamente și tot atâtea meciuri. 

2. Familia sa a susținut-o, deși le-a fost greu financiar

Simona provine dintr-o familie modestă. Unul dintre motivele pentru care azi se bucură de un succes așa mare, este susținerea celor care au crescut-o. Deși nu au avut o situație financiară foarte bună, părinții au făcut sacrificii pentru ca aceasta să își poată urma pasiunea și să își îndeplinească visul. Abia la vârsta de 16 ani, a găsit un sponsor care i-a acoperit cheltuielile. Succesul i-a permis să le mulțumească celor dragi pentru eforturile lor însemnate. 

3. A fost foarte timidă

Deși acum este în lumina reflectoarelor după fiecare meci câștigat, și nu numai, Simona a fost un copil foarte timid. Într-un interviu, aceasta a declarat că nu putea să își facă încălzirea de față cu alții, înainte de o competiție. Prefera să se retragă într-un colț sau în spatele unei clădiri și să își facă exercițiile acolo. Lecția pe care tinerii arădeni o pot desprinde este aceea că timiditatea nu este o piedică în calea succesului și nu ar trebui să fie descurajați din această cauză. 

4. Știe cum să se adapteze în orice situație

Sportiva este remarcată la televizor, în majoritatea cadrelor, într-o ținută sport sau casual. Cu toate acestea, Simona este conștientă de feminitatea ei și nu îi este frică să abordeze și ținute elegante atunci când este cazul. Acest lucru a fost evident la evenimentele speciale, la care a participat, unde a putut fi văzută purtând rochii și sandale cu toc înalt, care i-au venit foarte bine. Nu este complexată de silueta sa atletică și își iubește corpul în orice ipostază. 

Extra – Dacă ești un părinte care citește asta: 

  • Uneori, permite-i copilului să se plictisească pentru a descoperi ce îi place cu adevărat să facă. 
  • Ai încredere în el! Dacă îl vei susține, vei crea mediul potrivit pentru ca acesta să lupte în vederea împlinirii visurilor sale. 
  • Succesul este o călătorie lungă. Străduiește-te să fii suporterul numărul 1 al fiului tău în fiecare etapă. 

Simona Halep este un exemplu demn de urmat pentru fiecare tânăr sportiv, nu doar arădean. Ce poți imita de la ea pentru a face progrese? 

 

Sursa foto: shutterstock.com, pexels.com

 









Un comentariu

  1. Machedona Halep in varsta de 28 ani a castigat peste 37 milioane dolari din tenis si doar bani viseaza,nelasand sanse colegelor romane in meciurile directe,ca sa faca si acestea un ban.Daca n-a picat malaiul dorit nu a jucat contra Rusiei in Fedcap,dar acusi i se termina norocul din meciuri si candva…. se va retrage ca Sarapova !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button