Progresul Pecica

Patru goluri nu le-au fost de ajuns pecicanilor, la Semlac, pentru a termina cu victorie seria de meciuri amicale





Ultimul weekend al perioadei de pregătire de iarnă nu a decurs conform planurilor pentru Progresul Pecica. Amicalul de ieri, cu Lugojul, a fost anulat datorită vremii rele, pentru ca astăzi, cu ocazia testului cu Semlecana Semlac, Dan Stupar să nu-i aibă la dispoziție pe trei dintre oamenii de bază: Bozian, Puie și Mateucă, în timp ce Gabor a intrat pe teren cu ceva probleme.

De exemplu, după ce a fost fundaș central cu Felnac, Arsene a evoluat la un moment mijlocaș stânga astăzi, așa că repetiția a fost și nu prea reușită pentru divizionara terță. Inclusiv scorul final, 4-4, induce ideea unui joc cu probleme pentru „galben-albaștri” în fața divizionarei a cincea la care evoluează și Dumitru Mitu, fost fotbalist de Champions League.

De altfel, fostul mijlocaș chiar a marcat spectaculos în poarta adversă, pentru Semlecana mai punctând Sinkovicz (2) și fratele lui Bogdan Bozian, Ovidiu. Capătă, cu o „dublă”, plus autogolurile lui Zopota și Moldovan, ambele provocate de centrările înșelătoarel ale lui Aldan, au apărut pe lista marcatorilor în dreptul pecicanilor.

Formații:  

Pecica: Iosub – Ilan, Wild, Țugulescu, Aldan – Moraru, Tamaș, Sg. Popa, Arsene – Capătă Szekely. Au mai jucat: Gârlea – A. Iuga, Dancă, Deliman, Gabor.

Semlac: Aniculăesei (Gârlea) – Măstăcan, Zopota, Nichituț, Aldea – Sinkovicz, Gîdea, Lakatos, Moldovan – Mitu, O. Bozian. Au mai jucat:  Toth, Olaru, Fenvesi, Moț.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button