Arhivă articole

Au turat „motoarele” atât cât a fost nevoie: Universitatea Cluj – FCC Baschet Arad 64-76


FCC Baschet Arad nu s-a întrebuințat prea mult în ultima deplasare din sezonul regulat al Ligii Naţionale. „Galben-albastrele” au forţat doar cât a trebuit în compania Universităţii Cluj pentru a-şi asigura o victorie normală, necesară, înainte de „ciocnirea” cu campioana Sepsi pentru punctele care să o țină în cărțile locului 2.

64-76 a fost scorul final al întâlnirii disputate în Sala Sporturilor „Horia Demian”, în special atacul funcționând bine pentru arădence. Ardelean a avut din nou o prestaţie notabilă, cu un procentaj perfect la aruncările din afara semicercului: 5 din 5, toate în prima repriză a duelului. Apoi, 8 jucătoare din tabăra arădencelor au punctat pe tabelă, iar la final procentajul aruncărilor din acțiune s-a oprit la 50%.

A fost a patra victorie la rând pentru trupa pregătită de Manuel Rodriguez şi Cristi Bondor în Grupa A valorică, care rămâne pe locul trei în clasament cu 8 succese şi 4 înfrângeri. Pentru FCC urmează două meciuri pe teren propriu, ultimele din sezonul regulat al campionatului. Miercuri, de la ora 18, la Arad soseşte campioana României, pentru jocul ce ar putea propulsa Aradul pe poziţia secundă în cazul unei victorii.

Universitatea Cluj-Napoca vs – FCC Baschet Arad 64-76. Pe sferturi: 14-21, 15-25, 14-19, 21-11.

Marcatoare Cluj: Campbell 25 de puncte, King 14, Fota 7, Fleșer 5, Uiuiu 5, Kilin 4, Stoica 2 şi Boloni 2.

Marcatoare Arad: Ardelean 15 puncte, Webb 15, Karakasevic 14, Akathiotou 12, Hadzovic 9, Pop 6, Bartok 3 și Mercea 2 puncte. Au mai jucat Ciotir și Lipovan.

1
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.