UTA Arad

Ursu, la al 6-lea gol stagional: „Mai pregătiți decât în tur, cu siguranță avem prima șansă la promovare”





Octavian Ursu a prins primele sale minute oficiale în 2020 în meciul cu Ripensia, înlocuindu-l pe Bustea, care suferise o ușoară accidentare la mijlocul primei reprize. Mijlocașul de bandă a profitat de ocazie, marcând ultimul gol al meciului cu timișorenii în urma unei greșeli mari a fundașului advers Hecsko. „Mă bucur că am intrat și am dat gol, dar cel mai important este că am luat cele trei puncte. Am arătat bine și în turul campionatului, iar acum, după perioada din Antalya, suntem și mai bine pregătiți și mă gândesc că vom câștiga multe meciuri în acest retur. Concurența e benefică pentru mine, mă ajută să progresez. Mi-am așteptat rândul, mă bucur că am înscris și sper să joc meci de meci și să îmi ajut echipa cu evoluțiile mele”, spune fotbalistul sosit de la Universitatea în vara anului trecut, după ce fusese împrumutat de clujeni la ASU Poli.

Multe persoane, printre care și tehnicianul Ripensiei Alexandru Pelici, o văd pe UTA ca principala favorită la promovare: „Dacă noi ne câștigăm meciurile și vom fi determinați, cu siguranță avem prima șansă la promovare. Se poate spune că suntem principalii noștri adversari, doar noi putem pierdem primul loc din acest moment încolo” , mai consideră Ursu.

Golul de astăzi a fost cel de-al șaselea pentru fotbalistul originar din Mediaș în acest sezon. Cel mai bun campionat al lui Octavian Ursu a fost cel precedent, cu 11 goluri împărțite între „șepcile roșii” și „alb-violeții” de pe Bega.

Un comentariu

  1. Iata ce inseamna concurenta pe posturi si dorinta de a fi in primul 11 si un antrenor doct,cult,cu coloana vertebrala care nu tine cont decat de performanta bazata….
    Imi pun din nou cenusa in cap fata de Simo…..Scuze publice,pentru ca nu imi puteam inchipui cum un fundas de talie mica,pirpiriu sa faca fata acolo….Am gresit total atunci cand imi exprimam anumite dubii fata de el….
    Iata ca m-a conratrazis din nou….Daca voalat l-am putut vedea in cantonament,in Turcia..,l-am vazut pe ecran TV,la Miercurea Ciuc cu glezna fina,parca in program CAD,de unghiuri calculate….
    Astazi,in schimb,contra Ripensiei,mi-a venit sa ma ascund,daca era femeie ii dadeam un Martisor…Simo este personajul care el centreaza,el ajunge primul la minge…..si tot meciul nu este obosit..cum face?Nu stim inca,vom vedea….Atat de rapid ajunge din fundas lateral in inter(denumire veche,depasita), pasator constructiv incat nu il poti urmari,un mucalit de langa mine a spus ca grecul asta(la cate natii o fi avand) este ca un iepure care va fi iertat de Paste….Pentru staticieni,referitor…..Nu a dat nici macar o singura pasa in spate,eventual laterala….Calm,stapan pe obiectul rotund,ascunde lopta cu o dexteritate deosebita….
    Meserie,si inca odata,poate ii traduce cineva….Felicitari!Tine-o tot asa Simo….
    Este total…nici macar nu era obosit,am impresia ca mai putea juca in continuare inca un meci de miza mare,imediat….
    Nu sunt eu cel cu laudele neaparate,dar baiatul m-a uns la suflet….
    Bravo!Pui baza si siguranta in el!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button