Liga a 2-a

Niculescu și-a (re)intrat în pâine la Mioveni, fostul „principal” rămâne în corpul tehnic al antrenorilor clubului argeșean

Claudiu Niculescu (43 de ani) şi-a intrat în drepturi la CS Mioveni, echipă la care a fost numit, la începutul acestei săptămâni, director tehnic. Luni după-amiază, fostul atacant a fost prezentat oficial jucătorilor de către conducerea clubului şi a condus primul antrenament, iar astăzi dimineaţă a dat indicaţii în a doua şedinţă de pregătire înaintea meciului de vineri cu SCM Gloria Buzău.

Claudiu Niculescu a revenit la CS Mioveni, echipă pe care a mai pregătit-o în Liga 2 în perioada iulie 2014 – octombrie 2015, atunci când era înlocuit chiar de Marius Stoica, cel pe care l-a schimbat acum, însă acum va avea funcţia de director tehnic. Antrenorul principal demis va rămâne în ”corpul tehnic al antrenorilor de fotbal de la CS Mioveni”, aşa cum a anunţat gruparea argeşeană, însă nu se va afla în stafful lui Niculescu.

Singurul nume nou din stafful lui Niculescu va fi Cornel Dobre, ca antrenor secund. Ceilalţi s-au aflat şi în mandatele foştilor antrenori, Mihai Olteanu, ca antrenor secund şi Iulian Ilie, ca antrenor de portari.

”Noul staff al echipei noastre şi-a intrat încă de ieri în pâine. Astfel, directorul tehnic Claudiu Niculescu a efectuat luni după-amiază o primă şedinţă de pregătire la Grupul Şcolar Colibaşi.

Conducerea clubului, preşedintele Consiliului Director – Dumitru Olteanu şi preşedintele executiv – Constantin Stancu, l-a prezentat pe noul director tehnic lotului de jucători, după care s-a făcut şi un prim antrenament.

Claudiu Niculescu va lucra la clubul nostru cu Cornel Dobre şi Mihai Olteanu – antrenori secunzi şi Iulian Ilie – antrenor cu portarii.

În această dimineaţă, Claudiu Niculescu a condus al doilea antrenament al CS Mioveni, de la revenirea la echipă şi le-a explicat jucătorilor ce aşteptări are de la ei, pentru ce a mai rămas din acest sezon şi pentru realizarea obiectivului”, a anunţat CS Mioveni.

După 23 de etape desfăşurate în acest sezon, CS Mioveni ocupă locul 2 în clasamentul Ligii 2, cu 38 de puncte, cu nouă mai puţin decât liderul UTA şi cu unul mai mult ca Rapid, ocupanta poziţie a 3-a. În următoarea rundă, CS Mioveni joacă pe teren propriu, vineri, de la ora 17:30, cu SCM Gloria Buzău.

liga2.prosport.ro

Comentarii Facebook

0
1

Un comentariu

  1. Spunea Bogdan Apostu că ăștia sunt in insolvență și n-au drept de promovare….alții susțin exact contrariul.
    Știe cine, exact, cum stă treaba?

    0

    1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close