Fotbal judetean

Gligor și-a început treaba la Beliu cu un cantonament la Moneasa și refacerea unității grupului: „Obiectivul ar fi locul 8”





Au trecut două săptămâni de când Costel Filipaș a renunțat să o mai antreneze pe CS Beliu, însă nou-promovata în primul eșalon județean s-a reorganizat repede cu Alin Gligor la timonă.

Fostul atacant i-a convins pe toți componenții lotului să revină la sentimente mai bună față de echipă, iar rezultatul a fost o participare aproape completă în cantonamentul montan. „Am reușit să facem un stagiu de pregătire de 7 zile la Moneasa, la Tanamera. Am avut condiții excelente de cazare și masă, le mulțumim gazdelor noastre, totul a fost la superlativ. Am avut un program intens, cu două antrenamente pe zi, unul tehnico-tactic la stadionul din Moneasa, al doilea fizic. Sâmbătă am făcut și Izoiul, am avut recuperare la bazin, totul a fost foarte bine și din punct de vedere sportiv. Băieții s-au comportat foarte bine, nu avem accidentați, păcat că nu au putut să vină câțiva cu probleme familiale sau de servici, era bine și pentru ei să facă această pregătire centralizată. Lotul nu este prea consistent și ne-am dori să ne mai completăm echipa pe ultimii metri cu vreo doi jucători pentru mijlocul terenului și atac, unde am pierdut două piese de bază, pe Mașniță și pe Ruja. Ultimul lucrează la Arad și nu mai poate să ne ajute”, susține niul tehnician.

Așadar, nu mai există fotbaliști care doresc să plece de la Beliu sau care au fost convinși, în primă instanță, de Costel Filipaș să facă acest pas. „Situația este bună la echipă, s-au rezolvat nemulțumirile și suntem uniți și hotărâți cu toții să luptăm pentru Beliu. E păcat să nu avem fotbal de Liga 4-a cu așa bază materială și sprijin de la Primărie și Consiliul Local, cărora le mulțumim pentru efortul pe care l-au făcut și îl fac pentru fotbalul din comună. Va fi un retur de foc, încercăm să facem puncte. Obiectivul ar fi locul 8, dar suntem conștienți că și adversarii noștri din aceea zonă a clasamentului vor da și ei tot ceea ce pot pentru a scăpa de ultimele patru locuri ce vor duce la play-out”, a adăugat Gligor, care-și va vedea la lucru elevii, pentru ultima oară în perioada de pregătire, în weekend, la Gurba.

Beliu e prima echipă din zona play-out după 15 etape scurse, la 4 puncte în spatele celor de la Victoria Felnac, formație clasată pe poziția a 8-a.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button