Gloria LT Cermei

Cermeiul a salvat un punct cu Ghiroda! Bulza: „Era nemeritat să pierdem” v.s. Bura: „Fotbalul nu e mereu corect”



Toate divizionarele terțe arădene au pus câte un punct în clasamentul seriei a IV-a după prima rundă a returului. Cel mai periculos a trăit Gloria Lunca Teuz Cermei, care a fost condusă tot meciul de ACS Ghiroda și Giarmata Vii, chiar cu două goluri diferență, dar a dres cumva busuiocul pe linia de sosire. Ianc, Djambou și Iuga au anulat reușitele jucătorilor ofensivi ai timișenilor, Velici, Baranyi și Budur pentru un rezultat prețios, la maniera în care a fost obținut.

Practic, „sămădăii” au fost puși în postura de a alerga mereu după un adversar ce avea 2-0 după nici 10 minute de joc și 3-1 cu 6 minute înainte de ultimul fluier. „În primul rând, meciul a fost extrem de frumos, chiar spectaculos. Gazonul a rezistat foarte bine ploilor căzute în zona noastră, s-a putut juca fotbal și am avut ce vedea. Păcat de golurile luate prea ușor în debutul partidei, băieții au intrat foarte rău în joc, au fost moi, relaxați, după care au văzut că e groasă și au început să joace și ei. Din punctul meu de vedere, ne-am creat mai multe ocazii clare decât adversarii noștri, nu meritam să pierdem acest meci. Până la urmă, e un punct câștigat, fiindcă, trebuie să fim sinceri, puțini mai sperau într-o egalare pe final. Până la urmă, în afară de Filiași și Poli nicio echipă nu a câștigat în această etapă, așa că situația în clasament a rămas aproape neschimbată. Fiind primul meci, am văzut și câteva chestiuni negative, cum ar fi nivelul de concentrare, dar și lucruri pozitive pe care trebuie să insistăm și în etapele ce urmează. Nu trebuie trecut cu vederea și peste calitatea adversarului întâlnit, cu jucători care au evoluat până nu demult inclusiv în ligile 1 și 2”, a punctat Petre Bulza, președintele cermeianilor.

Ghiroda și Cermei rămân la egalitate de puncte, 21, dar timișenii sunt în față datorită golaverajului, dar și a meciurilor directe. În tur, scorul a fost 3-1. „A fost un meci foarte viu disputat, am condus cu 2-0, 3-1, am practicat un fotbal bun. Am avut două bare şi două ocazii singur cu portarul la 3-1. De asemenea, adversarul s-a dăruit enorm şi s-a luptat pentru a obţine acest rezultat. Cred, totuşi, că am condus meciul şi am fi meritat victoria, dar fotbalul nu e mereu corect”, susține Vlad Bura, tânărul tehnician al ghirodanilor.

Cermeiul se deplasează la Dăești în runda cu numărul 17, pe când Ghiroda o găzduiește pe LPS Cetate Deva.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button