Stranieri aradeni

Atalanta poate scrie istorie în Champions League, arădeanul Hațegan împarte dreptatea la Valencia





Dacă orice întrecere sportivă internă a fost întreruptă în Italia până pe 3 aprilie, ca urmare a epidemiei de coronavirus, formațiile din Peninsulă își continuă parcursul din cupele europene. Cele mai mari șanse să ajungă în turul următor este Atalanta Bergamo, care turul optimilor de finală cu Valencia a câștigat cu 4-1.

Martor la partida revanșă din această seară, începând cu ora 22, va fi Ovidiu Hațegan. Arbitrul arădean va fi ajutat la cele două tușe de Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe, iar în camera VAR va lua loc o brigadă din Polonia formată din Pawel Gil și Tomasz Kwiatkowski. Meciul se va disputa fără spectatori datorită problemelor cu virusul Covid-19, iar Atalanta are șansa istorică să acceseze în premieră sferturile de finală ale UEFA Champions League.

Dacă pentru italieni este primul meci cu arădeanul la centru, Hațegan a mai arbitrat-o pe Valencia în sezonul trecut, la victoria cu 2-0 contra lui Celtic din șaisprezicimile Europa League.

Este al patrulea duel pentru Hațegan în acest sezon al cupelor europene, după Borussia Dortmund – FC Barcelona 0-0, Ajax – Chelsea 0-1 (în grupele UEFA Champions League) și Istanbul Bașakșehir – AS Roma 0-3 (în grupele UEFA Europa League).

Pe lângă competițiile europene, Hațegan a fost delegat în acest sezon și la Cupa Mondială a Cluburilor FIFA, unde a arbitrat două partide: Monterrey – Al Sadd 3-2 și Monterrey – Al-Hilal 2-2 (6-5 după loviturile de departajare).









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button