UTA Arad

O (mică) parte a galeriei utiste va avea acces la meciul cu Universitatea Cluj

După ultimul anunț al prefectului Gheorghe Stoian, dar și ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, la care din partea clubului UTA a participat Alexandru Meszar, tabloul participanților la partida „Bătrânei Doamne” cu Universitatea Cluj e clar.

”Ținând cont de măsurile impuse, clubul UTA organizează meciul de sâmbătă, cu Universitatea Cluj, cu un maxim de 200 de participanți. Aici sunt incluse: loturile de jucători, staff-urile tehnico-administrative ale ambelor cluburi, personalul implicat în organizarea meciului și presa – un reprezentant / publicație acreditată de club. În completare până cifra admisă, la meci va avea acces o mică parte a galeriei”, e anunțul postat pe site-ul oficial al clubului fanion al Aradului.

Așadar, vor fi și ceva spectatori la partida dintre arădeni și clujeni de pe arena „Motorul”, de sâmbătă, de la ora 15. Numărul acestora nu este defintivat încă și asta pentru că trebuie să se facă o simulare cât mai exactă a persoanelor din categoriile menționate mai sus, în comunicatul clubului și de abia apoi să se facă apel la suporterii din galerie. Oricum, vorbim despre zeci de persoane, însă e clar că elevii lui Laszlo Balint, e drept, la scară mai mică, vor avea parte de susținere din tribune.

Și tot clubul UTA a ținut să le mulțumească susținătorilor pentru dorința de a achiziționa bilete la meciul de sâmbătă, chiar dacă nu vor fi prezenți în tribunele de pe „Motorul”, însă legal nu e posibil acest lucru. ”Le mulțumim din suflet suporterilor noștri care s-au oferit să cumpere bilete pentru meciul de sâmbătă, cu Universitatea Cluj, chiar dacă nu au posibilitatea să vină în tribună. Din păcate, nu avem cadrul legal și logistica de a încasa bani fără oferirea serviciului respectiv, dar apreciem din suflet gestul superb și le mulțumim. Îi simțim aproape, împreună suntem puternici!” – au mai transmis „oficialii” grupării arădene.

Comentarii Facebook

4
0

5 comentarii

  1. Cea mai buna decizie ! Galeria sa fie alaturi de ei ! Sper sa intre strict membrii ai galeriei care sa cante tot meciul , nu sa vina prietenul unui membru si tot asa. Strict membrii ! Membrii care fac si deplasarile , nu cei care doar acasa stau in galerie ! Membrii in adevaratul sens al cuvantului ! Fortza UTA !

    14

    2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close