Crisul Chisineu-Criș

Crișul joacă la Dumbrăvița fără spectatori, dar cu speranța să întoarcă roata în duelurile cu timișenii: „Pe fotbal am meritat mereu mai mult”





Într-o etapă a remizelor, CSC Dumbrăvița și Crișul Chișineu Criș nu au mișcat prea mult clasamentul seriei a IV-a a Ligii a 3-a la reluarea returului, dar vor face tot posibilul să avanseze după runda din weekend. Va fi prima rundă în care accesul spectatorilor va fi interzis și la nivelul eșalonului trei, sau, în tribune vor ajunge cel mult 100-120 de persoane, conform regulamentului în caz de pandemii.

Cei de la Dumbrăvița au anunțat deja că vor închide porțile stadionului pentru spectatori și la meciul de vineri, de la ora 15, vor avea acces doar persoanele direct implicate în disputarea și organizarea sa. „E o situație nouă și pentru noi, deși, trebuie să recunoaștem, la acest nivel nu jucăm cu foarte mulți suporteri în tribună, mai ales în meciurile din deplasare. De galerii nici nu poate fi vorba, așa că va trebui să ne facem treaba ca și în alte ocazii. Important pentru noi în momentul de față este că avem tot lotul valid, nu sunt jucători accidentați sau bolnavi și mergem să scoatem maxim din meciul de la Dumbrăvița. În cele trei partide disputate până acum cu ei nu am scos ceea ce meritam în urma prestațiilor avute, sperăm să se întoarcă roata. Știm că vom avea în față una dintre cele mai bune echipe din serie, pentru care locul din clasament nu vorbește cum ar trebui, însă asta nu înseamnă că avem complexe. Dimpotrivă, încercăm să ne facem jocul și să scoatem maxim”, ne-a declarat Adrian Abrudean, înainte de vizita Crișului pe comunalul din Dumbrăvița. 2-1, în Timiș, pentru trupa lui Sorin Bălu, respectiv două de rezultate de 1-1 la Chișineu Criș sunt rezultatele

„Alb-albaștrii” se vor reîntâlni cu Gabi Siminic, Dorin Mărmăneanu sau Petrișor Jichici, jucători ai Dumbrăviței care au trecut recent și pe la Chișineu Criș, dar „Știli” a mai lucrat în trecut și cu Ștefa.

Formații probabile:

Dumbăvița: Smaranda – Morariu, Telescu, Podină, Semenic – Ştefan, Mărmăneanu, Făgărăşanu, Coroiu – Enciu, Drăghici.

Crișul: Zamfir – Ciornei, Sabău, Nistor, Suslak – Clej, Al. Pavel, Teședan – Piț, Modan, Susan.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button