UTA Arad

Bîlcea susține că arena „Francisc Neuman” ar putea fi omologată până în luna iulie

În plină criză provocată de răspândirea virusului COVID-19 ce a sistat mai multe activități, inclusiv competițiile fotbalistice, candidatul la Primărie din partea PNL, Sergiu Bîlcea, a discutat cu șeful FRF pe tema omologării arenei „Francisc Neuman”. În Calea Aurel Vlaicu, lucrările au fost reluate de zece zile de firma Drast, iar rimtul de lucru i-a dat curaj lui Bîlcea să solicite o primă vizită a Comisiei de Verificare și Omologare la Arad pentru începutul lunii viitoare.

Iată și mesajul public al actualului vicepereședinte al Consiliului Județean Arad: ”Am participat împreună cu Ionel Bulbuc, viceprimarul Aradului, la o întâlnire cu preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, în care am cerut prezenţa echipei de omologare a stadionului pentru începutul lunii aprilie, în aşa fel încât în iulie să poată găzdui jocuri de fotbal. Propunerea noastră a fost primită cu deschidere şi am încredere că vom primi sprijinul FRF pentru tot ce înseamnă stadionul Aradului. Astăzi am fost pe teren să văd cum decurg lucrările. Tabelele şi turnicheţii au fost comandaţi deja, am văzut o echipă de 70 de muncitori care lucrează intens. Cer un efort tuturor, firmei, funcţionarilor, pentru a avea în timp util stadionul pregătit pentru jocuri de fotbal în prima ligă. Asigurăm toate condiţiile necesare pentru ca UTA şi Aradul fotbalistic să ajungă acolo unde merită: pe prima scenă a fotbalului”.

Până una alta, UTA și-a întrerupt parcursul în Liga 2-a, ca și restul formațiilor angrenate în competițiile oficiale din România. Federația Română de Fotbal a decis acest lucru având în vedere pericolul epidemiologic pe care-l reprezintă virusul COVID-19 și luând în considerare deciziile luate în ultimele zile de către Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, cu termenul de 31 martie.

Între timp, Primăria nu a venit cu un punct oficial privind neplata firmei SC Rulouri de Gazon și, implicit, recepționarea lucrării fixată pentru data de vineri, 13 martie.

Comentarii Facebook

3
0

9 comentarii

 1. Balcea poate sustine orice, inclusiv ca s-a intalnit cu Iisus in Kaufland. Intrebarea e urmatoarea: cine il crede?

  30

  4
   1. Corect. Nu a facut niciodata nimic si nici nu o sa faca dar te doare capul cat poate sa vorbească si sa te convingă. Felicitări ce ti l-ai ales primar !!

    1

    0
  1. Nu asta-i problema, Raul, dacă credem sau nu-l credem. Oricum timpul s-a dus, frustrarea rămane si nu ne putem bucura de hărnicia aceasta postumă. Ce face domnul acesta acuma trebuia să facă cu trei ani în urmă, Asta-i problema principală. Trei ani domnule, ce ai făcut???

   2

   0
 2. Adevarul este ca intr-adevar se lucreaza in „Draci”…Interioare,exterioare,scaune,balustrazi,infasurare laterala(asa cum va fi ea),schele interioare si exterioare,materiale sosesc pe banda rulanta,betoniere…etc…
  Nu ma inflacarez,dar parca lucrarile sunt dintr-un altfel de film cu care eram obisnuiti pana acum,adica nule…
  Parca asa ar fi trebuit sa arate o lucrare serioasa de la inceput…..Oare din ce cauza presimt ca prea bine par asezate lucrarile acum,ca din nou cineva,ceva, sa bage bete in roate….
  Mie imi este teama doar ca in primarie,nu stie stanga ce face dreapta….
  Din ce cauza imi reapar totusi sperantele?Pentru ca zilnic vad furnicar si zilnic vad ceva in plus montat….
  Doamne ajuta!

  3

  3
   1. Ok @Raul W,am scris doar ce vad…se lucreaza,in sfarsit in asalt sustinut….O-i fi eu pe langa….cum crezi….

    0

    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close