04/12/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Și fotbalul județean intră în „carantină” cel puțin încă trei săptămâni

Până la urmă, dezbaterile despre oportunitatea reluării întrecerilor din fotbalul județean într-o perioadă în care amenințarea cu infectarea cu COVID-19 este mare nu și-au mai avut rostul. Federația Română de Fotbal a „înghețat” toate competițiile interne și, pe cale de consecință, toate Asociațiile Județene de Fotbal au făcut la fel.

Comunicatul oficial de pe site-ul instituției arădene certifică acest fapt: ”Comitetul de Urgență al AJF Arad  compus din Adrian Lucaci, președinte, Andras Mako și Ovidiu Coman, vicepreședinți, întrunit în data de 12.03.2020, la sediul Asociatiei Judetene de Fotbal, în conformitate cu Hotărârea din data de 12.03.2020 a Federației Romane de Fotbal, ia act la urmatoarele decizii: Campionatele Ligii a 4 – a, Liga a 5 – a, respectiv Liga a 6 – a vor fi suspendate până în data de 31.03.2020”.

Așadar, și fotbalul județean intră în „carantină” cel puțin pentru următoarele trei săptămâni. Cel puțin la nivelul Ligii a 4-a lucrurile se complică, atâta timp cât programul era oricum comprimat. Ar mai fi de disputat încă 7 meciuri din sezonul regulat, după care ar urma meciurile de clasament. Dacă disputele din play-stay și play-out nu au aproape nicio miză, în urma confruntărilor dintre primele patru clasate trebuie să aflăm campioana județului și reprezentanta județului la barajul de promovare în compania cu formația ce câștigă disputa internă în Caraș-Severin. Numele formațiilor campioane ar trebui trimise la FRF până pe 1 iunie, dar în condițiile în care fotbal s-ar mai putea juca doar din aprilie încolo e greu de crezut că se poate respecta acest calendar.

Clasamentul la zi în Liga 4-a

3
0
%d blogeri au apreciat: