Baschet

Baschetbalistele arădene au liber până luni, însă li s-a interzis să părăsească orașul



În vederea prevenirii extinderii pandemiei de COVID-19, Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă din cadrul Federaţiei Române de Baschet, după o consultare cu majoritatea reprezentanţilor cluburilor din Ligile Nationale de Baschet, a decis suspendarea meciurilor din Liga Naţională de Baschet Masculin si Liga Nationala de Baschet Feminin până la data de 31.03.2020. În funcţie de evolutia situaţiei din România referitoare la pandemia de COVID-19, decizia ar putea suferi modificări.

Așadar, primele meciuri din play-off-ul campionatului, dintre FCC Baschet Arad și Universitatea Cluj-Napoca sunt automat amânate pentru date ce urmează a fi stabilite. În acelaşi timp, conducerea clubului arădean a luat câteva hotărâri în acest sens.Jucătoarele rămân pe loc. Nu vor primi liber în această perioadă, ci vor rămâne sub stricta supraveghere și controlul nostru. Nimeni nu poate să părăsească localitatea și nu va avea liber să plece acasă. Aceste măsuri au fost luate ca să nu se răspândească sau să nu ne infectăm cu coronavirus. În primul rând, trebuie să își ia ele măsuri personale de prevenire și protecție. Noi le vom oferi tot ce este necesar, mă refer la soluții, supraveghere”, a declarat preşedintele FCC Baschet Arad, Marcel Urban.

Totuşi, arădencele se vor întoarce la antrenamente, la Sala Sporturilor Victoria, doar de luni dimineaţă. Până atunci, li s-a recomandat să stea în casă. Din lotul de 14 jucătoare, doar două au domiciliul stabil la Arad, Adela Mercea și Alexandra Rotariu. În mod normal, celelalte baschetbaliste ar fi putut merge oriunde, în principiu acasă, în zilele libere decretate de antrenorul Manuel Rodriguez, însă amenințarea cu infectarea cu COVID-19 impune măsuri speciale.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button