UTA Arad

Balint ia atitudine în criza coronavirusului: ”Cel mai important lucru în aceste zile este disciplina societății noastre”





În contextul panicii generate de coronavirus, Gazeta Sporturilor a decis să lanseze, cu ajutorul vedetelor din sport, o campanie de conștientizare și responsabilizare a românilor. Sportul, obișnuit și cu înfrângeri, și cu mari victorii, a transmis dintotdeauna sentimentul că, până la urmă, #vafibine. Zeci de sportivi cunoscuți, foste glorii și oameni din fenomen s-au alăturat campaniei GSP #vafibine și au trimis scurte mesaje video, cu sfaturi și încurajări pentru fanii sportului.

Printre ei, s-au aflat și doi arădeni, dar și Bogdan Apostu, impresarul implicat în actualul proiect al UTA-ei.

”Să respectăm munca și sacrificiul cadrelor medicale. Protejați-vă familia și stați acasă” – Ovidiu Hațegan, arbitru FIFA.

”Ieșiți doar pentru a vă procura strictul necesar” – George Țucudean, atacantul arădean al lui CFR Cluj

”Putem învinge corononavirusul și-l putem face istorie” – Bogdan Apostu.

La rândul său, antrenorul „Bătrânei Doamne” a postat pe contul personal pe Facebook un mesaj complex despre problema numărul unu în România, amenințarea cu infectarea cu COVID-19. ”La inițiativa celor de la gsp, lansez și eu un mesaj in aceasta perioadă, pentru iubitorii fotbalului și nu numai. Trecem prin clipe dificile, prioritățile noastre se reorganizează și ni se evidențiază importanța unor detalii pe care trebuia să o știm încă din educația primară: să avem o igienă a mâinilor cât se poate de bună, să știm cum să ne acoperim gura când tușim sau strănutăm, să prețuim munca oamenilor care au grijă de noi când suntem bolnavi, fie ca sunt doctori, asistenți, infirmieri. Dar, poate cel mai important lucru in aceste zile este disciplina societății noastre. Cât de mult ne respectăm pe noi înșine, cât de mult ne respectăm semenii și cum înțelegem vitalitatea măsurilor impuse de autorități în aceste zile grele. Aveți grijă de voi în primul rând, dragi prieteni, însă aveți grijă și de noi, de toți ceilalți” – e mesajul transmis de Laszlo Balint.

Un comentariu

  1. Multumim d-le Laszlo Balint pt. acest indemn de intelegere pt. a respecta aceste reguli de igienizare pt.a trece cu bine de aceste momente de cumpana pt. ca, numai asa fiind toti oamenii uniti respectand aceste reguli cu strictete, vom reusi !!! Va urez multa sanatate dumneavoastra ,tuturor jucatorilor . intreg stafului si intreaga suflare a suporterilor aradeni si sa ne bucuram dinou cat mai curand de fotbal !!! FORTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA ARAD !!! HAI BAIETIII !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button